🎬 ⚡ Tüm İçerikler Tek Erişim Noktasında! ⚡📺Dizi – Film – Belgesel – Canlı Yayın | Güncel, Stabil ve Cihaz Uyumlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alan kullanan var mı? yok şuna al bunu ver, bir saat kullan iki saat seyret, sonra yine sıraya gir. para verme ödeme yap. sanki beni yemlemek istiyor gibi geliyor bana. ben kaçar
k şuna al bunu ver, bir saat kullan iki saat seyret, sonra yine sıraya gir.

1. şunu al dedimiz yok
2 bir saat kullan iki saat seyret dedimiz de yok
3 yine sıraya gir. dediimizde yok

para verme ödeme yap. bu nasıl oluyor onu anlamadık amacımız önce test et beğenirsen bizden hizmet almaya devam et mantığı var

beni yemlemek istiyor ağır bir ön yargıdır bence yorumuna dikkat et

k şuna al bunu ver, bir saat kullan iki saat seyret, sonra yine sıraya gir.

1. şunu al dedimiz yok
2 bir saat kullan iki saat seyret dedimiz de yok
3 yine sıraya gir. dediimizde yok

para verme ödeme yap. bu nasıl oluyor onu anlamadık amacımız önce test et beğenirsen bizden hizmet almaya devam et mantığı var

beni yemlemek istiyor ağır bir ön yargıdır bence yorumuna dikkat et
Yapay zekayı azalt demiştim ama vazgeçtim şimdi. Sen tekrar yapay zekaya yazdır, sen yazınca berbat oluyormuş.

okumadığım nerden biliyorsun hem bukadar insanın tercihini topluca bu şekilde on yargılı davranarak alıntı yapma hakkını sana kim verdi içerisinde benim de ismim var benim adıma açıklama yapmak benim adımi yazarak aptal muamelesi yapma hakkını sana kim verdi kimsin ki adıma açıklama yorum yapıyorsun kendini ne sanıyorsun kimden neyi talep edip etmeyeceğim î senden mi müsaade alacağım.. hemen adımı bu paylaşımdan kaldır ya kendi adına yaz yada hiçbir şey yazma sırf ilgi çekmek için yapıyorsan asıl aptallık senin başkası nin kararına aptalca yorum ün ilgi çekiyor..
Hocam sakin lütfen, tekrarında uyarı verilecektir.

Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmak Yasaktır
Okumadığın apaçık ortada zaten, adam demiş ki "yorum yazmayın özelden isteyin" ve sen bunu okuduğun halde yorum yazmayı tercih ettiysen zaten durum daha vahim. Başka bir şey demeye gerek duymuyorum, saçma sapan şeyler yazıp tartışma çıkarmaya çalışma.
Kime ne yazacağımı sana mı soracağım? Forum kardeşim burası, mesaj yazıyorsun cevap gelince de "ismimi kullanma" gibi saçma sapan şeyler zırvalıyorsun. Ben kimseye aptal muamelesi yapmadım o kelimeyi kendin uydurdun, yarası olan gocunur diye boşuna dememişler.

Zaten en başta buraya yorum atmasaydın özelden isteyeceğini isteseydin, burada adın bile gözükmeyecekti ve kimse senin o kıymetli adını alıntılayamayacaktı.
sanane birader ister özelden yazarım istesem konu açar öyle yazarım keyfime bekçi misin birader kimsin sen sana ne oluyor... sabah sabah piyango musun nesin ne ayaksın lan.. başka işin mi yok

Arkadaslar Lutfen Biraz Sakin Olalım

gecmiste bir üyeligim yüzünden 15 yillik mail tüm kapatmak oldu. hic birseye baliklama atlamayacaksin. atlarsan ya holtaya yem olursun ya avciya..)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri