🎬 ⚡ Tüm İçerikler Tek Erişim Noktasında! ⚡📺Dizi – Film – Belgesel – Canlı Yayın | Güncel, Stabil ve Cihaz Uyumlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adam konuda demiş ki "yorum bırakmayın, özel mesaj yazarak isteyin"

2 cümle bile okumadığınız belli, biri "talep ediyorum" diye yorum atmış herkes peşinden kopyala yapıştır yapıyor.
Şaka gibisiniz, bu kitleye ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bu arada bu hareketler eski üyelerden bazılarını hatırlattı. Bu arada tekrar söylüyorum @pablorate kardeş yapay zekayı azaltman lazım. Ayrıca daha önce açtığın konulardaki büyük harfli başlıkları da düzelt.
okumadığım nerden biliyorsun hem bukadar insanın tercihini topluca bu şekilde on yargılı davranarak alıntı yapma hakkını sana kim verdi içerisinde benim de ismim var benim adıma açıklama yapmak benim adımi yazarak aptal muamelesi yapma hakkını sana kim verdi kimsin ki adıma açıklama yorum yapıyorsun kendini ne sanıyorsun kimden neyi talep edip etmeyeceğim î senden mi müsaade alacağım.. hemen adımı bu paylaşımdan kaldır ya kendi adına yaz yada hiçbir şey yazma sırf ilgi çekmek için yapıyorsan asıl aptallık senin başkası nin kararına aptalca yorum ün ilgi çekiyor..

Değerli yorumunuz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim kardeşim. 🙏
Elbette ki kişisel bilgiler (e-posta, kimlik, vb.) mesaj yoluyla dahi kesinlikle istenmeyecek.
Sistem, gizlilik ve güvenlik konularında en üst düzeyde özenle hazırlanıyor. 🔒

Gelişmeleri adım adım paylaşacağız, bu tarz sorular da herkesin içini rahatlatacak şekilde detaylıca yanıtlanacak.
Saygılar bizden, ilginiz için tekrar teşekkürler. 🤝
@pablorate Kardeşim Öncelikle Paneliniz Hayırlı Uğurlu Olsun Bu Yazdiklarınızdan Yola Çıkacak Olursak.Çok Zor Ve Meşekkatli Bir İşe Kalkiştiğinizi Kapali Devre Bir Sistem Yapacağınızı Ve Bunlari Sadece Forum İcin Ek Bir Ücret Ödemeden Yapacağinizi Söylüyorsunuz.Tüm O Zaman Buna Kimsenin Hayır Diyecegini,Ve Karşı Çıkacağını,Pek Sanmıyorum.Bu Şekilde Olacaksa Projeniz Herkes Faydalanacaksa En İcten Samimiyetimle Söylüyorum.Bende Herkes Gibi Bu Konulardan
Faydalanmak İsterim.Sizin Bugune Kadar Yaşanan Ufak Tefek Şeylerden Kendinizi Tam Anlatamadiğinizi Ve Bunlarin Cogunun,Bu Yüzden Kaynaklandiğini Düşünüyorum.Niyetinizden En Ufak Bir Suphem Yok Lakin Bundan Boyle Her Ne Sebeple Ve Kim Olursa Olsun Eposta Email Ve
Tel No Gibi İster Mesaj İster Dm Yoluyla Olsun İleride Bunlarin Olasi Bir Sorun Olusmamasi İcin
Yasak Olmasi Ve Bu Konuda Hassasiyet Saglanmasi Gorusumu Tekrarliyorum.Bunu Uzerinize Lutfen Algilamayin.Tum Bu Soylediklerinizi Yapabilirseniz Tüm Forum Minnettar Kalır Sizlere Ayrica
Niyetinizin Burda Foruma Katki Vermek Ve İnsanlara Faydali Olmak Oldugunu Goruyorum.Ve Her Zaman Elimizden Gelen Destegi Vermeye Hazir Oldugumuzu Kendi Adima Söylüyorum. Sizinde Beni
Anladiginizi Ve Tek Paydamizin Forum Oldugunu Söylüyorum.Kolay Gelsin Kardeşim Gazamiz Mübarek Olsun. Saygilarimla.Kargo1975

okumadığım nerden biliyorsun hem bukadar insanın tercihini topluca bu şekilde on yargılı davranarak alıntı yapma hakkını sana kim verdi içerisinde benim de ismim var benim adıma açıklama yapmak benim adımi yazarak aptal muamelesi yapma hakkını sana kim verdi kimsin ki adıma açıklama yorum yapıyorsun kendini ne sanıyorsun kimden neyi talep edip etmeyeceğim î senden mi müsaade alacağım.. hemen adımı bu paylaşımdan kaldır ya kendi adına yaz yada hiçbir şey yazma sırf ilgi çekmek için yapıyorsan asıl aptallık senin başkası nin kararına aptalca yorum ün ilgi çekiyor..
Evet Haklısın

Umarım güzel ve alisilagelmedik bir uygulama olur,talep ediyorum bende,hadi hayırlısı 😎

@pablorate Kardeşim Öncelikle Paneliniz Hayırlı Uğurlu Olsun Bu Yazdiklarınızdan Yola Çıkacak Olursak.Çok Zor Ve Meşekkatli Bir İşe Kalkiştiğinizi Kapali Devre Bir Sistem Yapacağınızı Ve Bunlari Sadece Forum İcin Ek Bir Ücret Ödemeden Yapacağinizi Söylüyorsunuz.Tüm O Zaman Buna Kimsenin Hayır Diyecegini,Ve Karşı Çıkacağını,Pek Sanmıyorum.Bu Şekilde Olacaksa Projeniz Herkes Faydalanacaksa En İcten Samimiyetimle Söylüyorum.Bende Herkes Gibi Bu Konulardan
Faydalanmak İsterim.Sizin Bugune Kadar Yaşanan Ufak Tefek Şeylerden Kendinizi Tam Anlatamadiğinizi Ve Bunlarin Cogunun,Bu Yüzden Kaynaklandiğini Düşünüyorum.Niyetinizden En Ufak Bir Suphem Yok Lakin Bundan Boyle Her Ne Sebeple Ve Kim Olursa Olsun Eposta Email Ve
Tel No Gibi İster Mesaj İster Dm Yoluyla Olsun İleride Bunlarin Olasi Bir Sorun Olusmamasi İcin
Yasak Olmasi Ve Bu Konuda Hassasiyet Saglanmasi Gorusumu Tekrarliyorum.Bunu Uzerinize Lutfen Algilamayin.Tum Bu Soylediklerinizi Yapabilirseniz Tüm Forum Minnettar Kalır Sizlere Ayrica
Niyetinizin Burda Foruma Katki Vermek Ve İnsanlara Faydali Olmak Oldugunu Goruyorum.Ve Her Zaman Elimizden Gelen Destegi Vermeye Hazir Oldugumuzu Kendi Adima Söylüyorum. Sizinde Beni
Anladiginizi Ve Tek Paydamizin Forum Oldugunu Söylüyorum.Kolay Gelsin Kardeşim Gazamiz Mübarek Olsun. Saygilarimla.Kargo1975
Merhaba,

Panel tamamen size özel hazırlanır, başka hiç kimse ile paylaşılmaz. Bu nedenle kesinti veya kapanma gibi sorunlar yaşamazsınız.

📌 Erişim paneliniz 1 saatlik aktif kullanım içindir. Süre dolduğunda hesap otomatik olarak silinir ve bu sayede hem güvenliğiniz hem gizliliğiniz korunur.

✨ Özel fırsat: İlk talebiniz ücretsizdir. Böylece sistemi istediğiniz gibi deneyebilir, test edebilir ve kaliteyi kendiniz kontrol edebilirsiniz.

⚠️ Önemli Not: Talebinizi yalnızca özel DM yolu ile iletiniz.

Her hangi kişisel bilgi istemiyoruz yukarıda iletin bilgilendirme mesajı iletiyoruz

📌 Erişim paneliniz 1 saatlik aktif kullanım içindir. Süre dolduğunda hesap otomatik olarak silinir ve bu sayede hem güvenliğiniz hem gizliliğiniz korunur.

✨ Özel fırsat: İlk talebiniz ücretsizdir. Böylece sistemi istediğiniz gibi deneyebilir, test edebilir ve kaliteyi kendiniz kontrol edebilirsiniz.
Test hesabı verip, sonrasında ücretli iptv hesabı satacaksınız doğru mu anladık.?

Son düzenleme:
Test hesabı verip, sonrasında ücretli iptv hesabı satacaksınız doğru mu anladık.?
Hayır bizim sistemiz böyle değil şöyle

Kulanıcı bir platformdaki dizi filmi izlemek istedi veya spor etkinliğini

1 saatlik tamamen kapalı devre sistemle oluşturulmuş bir hesap oluşuyor 1 saate Kulsnıcı aktif bunu tüketiyor

Hayır bizim sistemiz böyle değil şöyle

Kulanıcı bir platformdaki dizi filmi izlemek istedi veya spor etkinliğini

1 saatlik tamamen kapalı devre sistemle oluşturulmuş bir hesap oluşuyor 1 saate Kulsnıcı aktif bunu tüketiyor
Test edip beğenirsek ikinci talebimizde bizi ne bekliyor.?

Merhaba,

Panel tamamen size özel hazırlanır, başka hiç kimse ile paylaşılmaz. Bu nedenle kesinti veya kapanma gibi sorunlar yaşamazsınız.

⚠️ Önemli Not: Talebinizi yalnızca özel DM yolu ile iletiniz.

Her hangi kişisel bilgi istemiyoruz yukarıda iletin bilgilendirme mesajı iletiyoruz
Her 1 Saatten Sonra Tekrar Aktifmi Edilecek Tam Anlasilamiyor Burasi İyice Anlatabilirmisin Bilmeden Yorum Yapanlarin Önune Gecmis Olursunuz.Saygilarimla.

Bekleyip , görelim bakalım ne çıkacak...
Paralımı Olacak? Ben Bedava Olacak Sanıyordum.
aylık ne kadar olacak
Talep ediyorum , teşekkürler
Ücretsiz olması imkansız çok maliyetli bir iş. Diğer türlü kalıcı olmaz max 2 ay sürer
Talep Ediyorum Kardeşim
Talep ediyorum teşekkür ederim
talep ediyorum tşk ederim şimdiden

Umarım güzel ve alisilagelmedik bir uygulama olur,talep ediyorum bende,hadi hayırlısı 😎
🎬 Kişiye Özel Kapalı Devre İzleme Paneli
IPTV değildir, çok daha fazlasıdır!

Sistemimiz, IPTV sistemlerinden farklı olarak tamamen size özel olarak çalışır.
İşte detaylar:

✅ Kişiye Özel Panel:
Her kullanıcı için özel olarak oluşturulan panel, başka hiç kimseyle paylaşılmaz. Bu sayede bağlantı kesintisi, hesap çakışması veya erişim sorunları yaşamazsınız.

⏰ 1 Saatlik Güvenli Erişim:
Paneliniz, talep ettiğiniz içerik için 1 saat boyunca aktif olur. Süre sonunda hesap otomatik olarak silinir. Bu yöntem hem gizliliğinizi korur hem de maksimum güvenlik sağlar.

🎁 İlk Talep Ücretsiz:
Sistemimizi ilk kez deneyen kullanıcılar için ilk erişim ücretsizdir. Böylece kaliteyi kendiniz test edebilir, herhangi bir ödeme yapmadan sistemi deneyimleyebilirsiniz.

⚠️ Talep Gönderimi:
Lütfen taleplerinizi yalnızca özel DM (direkt mesaj) yoluyla iletiniz. Bu, sürecin daha güvenli ve hızlı ilerlemesini sağlar.

💡 Nasıl Çalışır?
Kullanıcı, izlemek istediği dizi, film veya spor etkinliğini belirtir.
Sistem, bu içerik için sadece o kullanıcıya özel kapalı devre bir hesap oluşturur.
Kullanıcı, bu hesabı 1 saat boyunca aktif şekilde kullanabilir ve içerikleri yüksek kaliteyle izleyebilir.
Süre dolunca sistem otomatik olarak kapanır ve bilgiler silinir.

Okumadığın apaçık ortada zaten, adam demiş ki "yorum yazmayın özelden isteyin" ve sen bunu okuduğun halde yorum yazmayı tercih ettiysen zaten durum daha vahim. Başka bir şey demeye gerek duymuyorum, saçma sapan şeyler yazıp tartışma çıkarmaya çalışma.
Kime ne yazacağımı sana mı soracağım? Forum kardeşim burası, mesaj yazıyorsun cevap gelince de "ismimi kullanma" gibi saçma sapan şeyler zırvalıyorsun. Ben kimseye aptal muamelesi yapmadım o kelimeyi kendin uydurdun, yarası olan gocunur diye boşuna dememişler.

Zaten en başta buraya yorum atmasaydın özelden isteyeceğini isteseydin, burada adın bile gözükmeyecekti ve kimse senin o kıymetli adını alıntılayamayacaktı.

Arkadaslar Biraz Sakin Olalım 1 Saatlik Link İcin Tartistiginiza Bile Degmez

Dm dediniz dm den telegram istediniz telegramdan da başka bir şeye geçiş olmasın dm yeterli değilmi telegram kullanmıyanlar ne olacak

Dm dediniz dm den telegram istediniz telegramdan da başka bir şeye geçiş olmasın dm yeterli değilmi telegram kullanmıyanlar ne olacak
telegram kullanmıyanlar ne olacak oluşturmak istediği kulanıcı adı bize iletmesi yeterli olacak

alan kullanan var mı? yok şuna al bunu ver, bir saat kullan iki saat seyret, sonra yine sıraya gir. para verme ödeme yap. sanki beni yemlemek istiyor gibi geliyor bana. ben kaçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri