TRT1 Yayınlarından link alabilen var mı?

eTasci

Paylaşımcı
Konular
8
Arkadaşlar benim gördüğüm ve araştırmalarım TRT yayınlarından link almak kaldırılmış ben ne yaptıysam aldığım link çalışmıyor işin enteresanı internette canlı yayın yapan sitelere baktım yayıncı yasağından dolayı link kaldırılmıştır deniliyor. İçinizde bu sorunu şu an itibariyle aşabilen var mı varsa nasıl aştığını bizle paylaşırsa memnun olurum akıl akıldan üstündür.

Arkadaşlar benim gördüğüm ve araştırmalarım TRT yayınlarından link almak kaldırılmış ben ne yaptıysam aldığım link çalışmıyor işin enteresanı internette canlı yayın yapan sitelere baktım yayıncı yasağından dolayı link kaldırılmıştır deniliyor. İçinizde bu sorunu şu an itibariyle aşabilen var mı varsa nasıl aştığını bizle paylaşırsa memnun olurum akıl akıldan üstündür.
Cs de rectv eklentisinde çalışıyor, yıllardır ilk kez gördüm TRT1 i, logosu değişmiş😁 Bir de Google da TRT canlı diye aratınca hangi linke tıklasam açılıyor. TRT çalışanı mısınız yoksa😉 Öyleyse tam yasaklanamamış

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Bizim uygulamada aktif TRT1 , ATV , KanalD gibi kanalların tümü.
Kesintisiz 7/24 aktif .

Uygulama :

Son düzenleme:
Devlet televizyonunun böyle bir önlem alması şahsen bana saçma geldi işin tuhafı tabii online sitesinde 1440p (2k) destekli çözünürlüğe geçmişler TV de kendi uygulamasında 2k görmüyor ilginç bir şekilde..

İlginç tesadüf aylardır hic paylaşmadım bir panele ekleyeyim dedim her yere yayılmış :) Normalde tr den almak istediğiniz de cdn tr olurdu yine ilginç benim panele eklediğim EU
Sayın @hpgdisco yaptığınız paylaşımlar ve foruma katkınız sayesinde forumda sevip saydığım üyeler arasındasınız, lütfen bu durumu bozacak saçma imalarda bulunmayın.
Öncelikle bu web sitesi ve yayını siz mi yarattınız? Sanıyorum ki cevap hayır.
Peki nasıl oluyor da siz dışında bu siteyi kimsenin bilmediğini düşünüyorsunuz.
Ben bu ve bunun gibi birçok siteyi/uygulamayı ilk çıktığı dönemlerden beri takip ederim.
Paylaşılmıyor diye bilinmiyor demek olmuyor.
Sizin projelerinizden ya da domainlerinizden bir şey paylaştığımı görürseniz o zaman laf etme hakkınız olur.
Ki ben bunu zaten yapmam, burada paylaşılan birçok şeye zaten kendi kendime erişebildiğim hiç girip bakmışlığım bile olmuyor genelde diğer paylaşımlara.
Bu konuda herkes elinde bulunan trt1 yayınlarını paylaşmaya başladığında "Acaba burada paylaşılmamış bir şey var mıdır elimde?" dedim ve tivimivi aklıma geldi.
Trt1 linkinin sorunsuz çalıştığını gördüm ve paylaştım.
Bayağı dümdüz TR ip'm ile siteden çektim ve bu linki verdi, çok fazla takılmayın eu'ya falan, o her zaman anlamlı olan bir şey değil.
Bu tarz linkler eminim bir çok uygulamada vardır ve olacaktır, herkes birbirine "benden aldın"cılık yaparsa saçma olur.
Size ait olan bir domain'den yapılan paylaşımlara istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Şimdi diyeceksiniz ki "ben öyle bir şey ima etmedim, fazla abarttın".
İma etmemiş olsanız bu mesaja gerek var mıydı?
Bu linki siz nasıl bulmuşsanız başkası da aynı şekilde bulmuştur diyip geçebilirdiniz fakat bunu yapmayıp bu mesajı yazıyorsanız ben orada ima ararım.

Üzerine tıkla
Bugün bu linkler çok değişkenlik gösterdi, bir açıldı bir açılmadı. Bir player açabildi başka player açamadı vs. Sabah benim dediğim şekilde açılıyordu, şimdi sizin attığınız da açılıyor. Herkes nasıl çözebildiyse o şekilde kullansın.

Sayın @hpgdisco yaptığınız paylaşımlar ve foruma katkınız sayesinde forumda sevip saydığım üyeler arasındasınız, lütfen bu durumu bozacak saçma imalarda bulunmayın.
Öncelikle bu web sitesi ve yayını siz mi yarattınız? Sanıyorum ki cevap hayır.
Peki nasıl oluyor da siz dışında bu siteyi kimsenin bilmediğini düşünüyorsunuz.
Ben bu ve bunun gibi birçok siteyi/uygulamayı ilk çıktığı dönemlerden beri takip ederim.
Paylaşılmıyor diye bilinmiyor demek olmuyor.
Sizin projelerinizden ya da domainlerinizden bir şey paylaştığımı görürseniz o zaman laf etme hakkınız olur.
Ki ben bunu zaten yapmam, burada paylaşılan birçok şeye zaten kendi kendime erişebildiğim hiç girip bakmışlığım bile olmuyor genelde diğer paylaşımlara.
Bu konuda herkes elinde bulunan trt1 yayınlarını paylaşmaya başladığında "Acaba burada paylaşılmamış bir şey var mıdır elimde?" dedim ve tivimivi aklıma geldi.
Trt1 linkinin sorunsuz çalıştığını gördüm ve paylaştım.
Bayağı dümdüz TR ip'm ile siteden çektim ve bu linki verdi, çok fazla takılmayın eu'ya falan, o her zaman anlamlı olan bir şey değil.
Bu tarz linkler eminim bir çok uygulamada vardır ve olacaktır, herkes birbirine "benden aldın"cılık yaparsa saçma olur.
Size ait olan bir domain'den yapılan paylaşımlara istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Şimdi diyeceksiniz ki "ben öyle bir şey ima etmedim, fazla abarttın".
İma etmemiş olsanız bu mesaja gerek var mıydı?
Bu linki siz nasıl bulmuşsanız başkası da aynı şekilde bulmuştur diyip geçebilirdiniz fakat bunu yapmayıp bu mesajı yazıyorsanız ben orada ima ararım.
Hayır kardeşim direkt ima ettim, benden başka kimse göremez bilemez demem ama ben aylardır paylaşmayayım kapanır deyip 2 gündür panele ekleyince paylaşırsanız bende acaba derim. Bu kaynak kapanınca yada up koruması da alınınca da aynı şekilde paylaşım yapmanızı sabırla bekleyeceğim.

#EXTINF:20,TRT-1 FHD
#EXTVLCOPT:network-caching=1000

#EXTINF:40,TRT 1
#EXTVLCOPT:network-caching=1000

#EXTINF:21,TRT 1

Hayır kardeşim direkt ima ettim, benden başka kimse göremez bilemez demem ama ben aylardır paylaşmayayım kapanır deyip 2 gündür panele ekleyince paylaşırsanız bende acaba derim. Bu kaynak kapanınca yada up koruması da alınınca da aynı şekilde paylaşım yapmanızı sabırla bekleyeceğim.
"Kardeşim" sen benimle ya dalga geçiyorsun ya da egon tavan yapmış durumda.
Ben sana saygı çerçevesinde durumu açıkladım, senden sadece "haklısın, tesadüf olmuş olabilir" demeni bekliyordum hala gelmiş burada pişkin pişkin bu saçmalığı üsteliyorsun.
Şimdi bu yüklediğim videoyu iyi izle tamam mı kardeşim, 20 saniyede nasıl alıyorum aynı linki gör.

Ekli dosyayı görüntüle tivimivi.mp4
Sanki çok zor bir şeymiş de sadece sen yapabilirmişsin biz de anca senden alabilirmişiz gibi saçmalama.
Ne bir üyelik istiyor ne de başka bir şey, siteye giriyorum trt1'i açıyorum, linki alıyorum, 30 saniye bile etmiyor.
İnan bana senden almaya çalışsam daha fazla vaktimi harcar ben niye böyle bir saçmalıkla uğraşayım.
Bu linki bugün paylaşmamın tek sebebi Trt1 ile ilgili konunun bugün açılması. Bu konu 2 ay önce açılsaydı 2 ay önce paylaşırdım emin ol.
Tesadüf diye bir şeyin varlığına inanmaya başlaman gerek.
Önceki mesajımda belirttim, sevip saydığım üyelerdendin ama şu mesajınla hak etmediğini göstermiş oldun.
Sana aşırı gizli linklerinle mutlu yıllar diliyorum. 👋

@hpgdisco @ismailturret hocam ikinizde forumda değer verdiğim ve forumda fayda sağlayan insanlarsınız o yüzden saçma bir şey için gereksiz tartışmanın manası yok lütfen konuyu daha fazla uzatmayın ki saçma bir link muhabbetinden dolayı uyarı almayın devam ederseniz konu sahibinin konusuda kilitlenecek gerek yok böyle şeylere baş tacısınız hayırlı geceler diliyorum.

Geri