Ustam senin ümit tv yokmu artık en son sen ve birisi kullaniyo demiştin bize de verecekmisinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Şuan bununla idare edin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ustam senin ümit tv yokmu artık en son sen ve birisi kullaniyo demiştin bize de verecekmisinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Şuan bununla idare edin.
Evet ustam katılıyorum size sizin gibi arkadaşlar sayesinde yeni şeyler öğreniyoruz bir trt1 linki için kavga etmeye gerek yok bence forumdan uyarı yada ban yiyip buradan ayrilmaniz bizi üzer@hpgdisco @ismailturret hocam ikinizde forumda değer verdiğim ve forumda fayda sağlayan insanlarsınız o yüzden saçma bir şey için gereksiz tartışmanın manası yok lütfen konuyu daha fazla uzatmayın ki saçma bir link muhabbetinden dolayı uyarı almayın devam ederseniz konu sahibinin konusuda kilitlenecek gerek yok böyle şeylere baş tacısınız hayırlı geceler diliyorum.
#EXTINF:60,TRT BELGESEL HDTRT Belgesel kanalı için de güncel bir link var mı acaba? Bu sorunu orada da yaşıyorum.
Yardımcı olabilen olursa sevinirim. Teşekkürler.
Local sunucu açmış olacak normal kullanıcı bunu bilmez ve tek kanal izlemek için değmez lakin sunucusu olan birisi orada kullanıp dışarıya dağıtım yapabilir o zaman işe yarar elinize sağlık.TRT2'nin yayını alabilen python kodunu paylaşıyorum. yazılımcı arkadaşlar bunu kullanıp çalıştırabilir.
# trt2.py
from flask import Flask, Response, request
import requests, re
app = Flask(__name__)
BASE = "Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol."
HEADERS = {
"User-Agent": "Mozilla/5.0",
"Referer": "Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.. tabii . com/",
"Origin": "Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.. tabii . com/",
"Platform": "Web",
"X-Referer": "Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.. tabii . com/"
}
def stream(r):
for chunk in r.iter_content(chunk_size=4096):
if chunk:
yield chunk
@app.route('/trt2.m3u8')
def playlist():
url = f"{BASE}/master_1440.m3u8"
r = requests.get(url, headers=HEADERS, timeout=10)
r.raise_for_status()
body = r.text
# Sadece dosya adını yakala (domain dahil değil)
body = re.sub(
r'(?<=\n)([^\n"]+\.ts)',
lambda m: f"http://{request.host}/ts/{m.group(1)}",
body
)
return Response(body, content_type='application/vnd.apple.mpegurl')
@app.route('/ts/<path>')
def segment(p):
url = f"{BASE}/{p}"
r = requests.get(url, headers=HEADERS, stream=True, timeout=10)
r.raise_for_status()
return Response(stream(r), content_type="video/mp2t")
if __name__ == '__main__':
app.run(port=8080, host='0.0.0.0')
Not: VLC yada diğer uygulamalarıdaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yazıp direk çalıştırabilir. referer - origin x-referer de aralarda boşluk olmayacak.