TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Ellerine sağlık @reisxd nin, aylardır, işte bir yandan liste lineageos kullanıyorum premium resmi hesabımı kullanmaya korktuğumdan youtube için sizinkini kullanıyorum valla canavar gibi çalışıyor, güncellemeler de asla gecikmiyor.. Başarılarının devamını dilerim..

merhabalar elinize sağlık
mibox kurdum her açılışta ana hesap şeçimi ve kids şeçimini soruyor bunu kapatmanın yolu varmı

Mükemmel bir yapı desteklemeyen şarkılari dahi Türkçe çeviri yapıyor 💯puan

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL, HARİKA, MÜKEMMEL BİR APK OLMUŞ. HAZIRLAYAN KARDEŞİMİZİN ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK OLSUN. HOMATİCS BOX R 4 PLUS CİHAZIMDA SORUNSUZ KULLANMAKTAYIM. BU UYGULAMANIN CEP TELEFONU İÇİN OLAN VERSİYONU BULUNUYOR MU.

İkisinide indirdim hangisi uyarsa deniycem inşallah firestick için olur inşallah.

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL, HARİKA, MÜKEMMEL BİR APK OLMUŞ. HAZIRLAYAN KARDEŞİMİZİN ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK OLSUN. HOMATİCS BOX R 4 PLUS CİHAZIMDA SORUNSUZ KULLANMAKTAYIM. BU UYGULAMANIN CEP TELEFONU İÇİN OLAN VERSİYONU BULUNUYOR MU.
Malesef telefonlar için olanı yok. Buraya göz atarsanız ilgili uygulamalar mevcut.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkür ederim.

Stube yi kaldırdım.mukemmel çalışıyor ellerinize sağlık.

Neler Değişti?​

• Açılış ekranı ve rengi koyu bir renge değiştirildi
  • Otomatik Kare Hızı özelliği eklendi, TizenTube Ayarları -> Video Oynatıcı Ayarları -> Otomatik Kare Hızı bölümünden etkinleştirebilirsiniz.
Tüm değişiklik günlüğü :

Stube ses kalitesi daha iyi geyor bana. İleri sararken her seferinde play tuşuna basmakta tizende can sıkıcı

Neler Değişti?​

• Açılış ekranı ve rengi koyu bir renge değiştirildi
  • Otomatik Kare Hızı özelliği eklendi, TizenTube Ayarları -> Video Oynatıcı Ayarları -> Otomatik Kare Hızı bölümünden etkinleştirebilirsiniz.
Tüm değişiklik günlüğü :
Oto afr km2plus da çalışmadı tvQuickActions ile devam yine

Oto afr km2plus da çalışmadı tvQuickActions ile devam yine
Downloader ile 730116 aratıp IPTV & Media player kısmından gerek smarttube gerek tizeni kurabilirsiniz. Birde oradan deneyin.

tekkan ustam varol 🫡

Son düzenleme:
Tamam pardon

Geri