TizenTube▶ Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.6 ✔

edit:
Şu an genel bir sıkıntı var gibi, videolar açılmıyor. Resmi YouTube uygulaması da aynı, reklam kısmını dahi oynatmıyor... Sizler de durum nedir. ?

Bütün videolar da aynı hatayı veriyor..

IMG 20251221 122209

Son düzenleme:
Uygulamayı kurdum fakat bişey izlerken arada reklam çıkıyor bu sizde de oluyor mu

Türkçe altyazı (Google otomatik çeviri) opsiyonu default olarak sabitlenebiliyor mu?
Her video izlemede tekrar tekrar seçmek zahmetli oluyor.

Reklam konusunda iyi ama gereksiz yerleri atlama stabil değil hatta son iki sürümdür çalışmıyor uygulama çok kararsız giriş ekranında kim izliyor ekranını bile kafasına göre bazen gösteriyor bazen göstermiyor bakalım yakın zamanda umarım düzelir.

Next Tv stick için Arm64 olanı mı yoksa 32 olanı mı kurmalıyız ?

Merhaba, ilk sürümden itibaren kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bir reklama rastlamadım.
Valla aynı şeyi düşünüyordum ne zamandır acaba arkadaşlara denk gelen program içerisinde ücretli reklamlar ya da tv'den alınan youtube programlarındaki reklamlar olabilir mi merak ediyorum.

Son birkaç saattir "Update check failed" mesajı alıyorum uygulamayı açar açmaz sağ üst köşede. Uygulamayı durdurup yeniden açtım ama aynı mesaj tekrar çıktı.

Son birkaç saattir "Update check failed" mesajı alıyorum uygulamayı açar açmaz sağ üst köşede. Uygulamayı durdurup yeniden açtım ama aynı mesaj tekrar çıktı.
temız kurulum yapın hocam ılk once onbellek sonrasında verılerı temızleyın tekrar gırıs saglayın olmaz ıse aynı adımları uygulayıp sılın yenıden guncel surumu edının.

temız kurulum yapın hocam ılk once onbellek sonrasında verılerı temızleyın tekrar gırıs saglayın olmaz ıse aynı adımları uygulayıp sılın yenıden guncel surumu edının.
Sağol üstad.
Video oynatmada problem yok, versiyon 1.0.6,sadece yeni versiyon var mı kontrol edemiyor ama yine de temiz bir yükleme yapayım vaktim olunca.

Geri