TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Githubda 2 ayrı version var hocam bir düz tizentube yazıyor bide tizentube cobalt var bn cobalti kurmuştum
Diğeri dediğiniz tizen işletim sistemi için olandır muhtemelen. İsteseniz de kuramazsınız. Cobalt doğru olan.

Sevgili Arkadaşlar
Bir kaç kelam etme gereği duydum.
Bakın burası bir forum amaç alacağımı alayım sonra hemen kaçayım olmamalı.
Tizentube üzerinden anlatayım kendi hikayemi İlk programı @tekkan üstadım ( izniyle kardeşim diyeceğim) sayesinde tanıdım bununla ilgili ilk önce konuyu takibe aldım yayınlanan her satırı okudum önerileri dinledim söylenenleri yaptım.Eski bir bankacı olarak telefonumu ve pc'mi ve doğal olarak interneti bankacılık ile yatırım üzerine çok yoğun kullanıyorum. Burada yapılan ilk öneri olan boş bir gmail adresi aldım telefon ile bağlantılı değil sadece box ve android programlar için kullanıyorum.
Şİmdiye kadar önerilenleri yaparak hiçbir sorun yaşamadım.
Bu forumda maalesef herkesi tanıyorum diyemem ama tanıdığım onlarca hocam üstadım kardeşim var hepsi de kamu hayrına yardımcı oluyor zaman ayırıyor sorunlarımıza çözüm arıyor. Hatta isteklerimizi bile yerine getirmek için olanca güçleri ile uğraşıyor.
Şimdi gelelim son söze bu kadar emeğe karşılık yapılması gereken tek şey yazılanları okumak çünkü insanlar uğraşıyor yazıyor çiziyor düzeltiyor ama insanlar bir üst satırı okumaktan imtina ediyor ve defalarca tekrar edilmek zorunda kalınıyor ve bu bir yerden sonra artık bıkkınlık veriyor.
Bakın kendileri kızacak ama ben burada @tekkan, @patr0n @Kargo1975 @dehakan7 @ENS @birdirbir @Latte @Adnan K. @AKYOL gibi insanların (ismini unuttuğum dostlarım kusuruma bakmasın ) programlarını gözü kapalı kurarım çünkü onlar çok özenli benim yerime de kontrol ediyorlar hadi diyelim bir sıkıntı çıktı o zaman da bu olduğu gibi benim sorumluluğumdadır çünkü dünyada garanti diye bir şey olmadığını bilirim.
Ezcümle siz önerilere uyun sonrası da artık tevekkül diyeyim.;)

Son düzenleme:
Nesi güzel hocam bu sorunun.? Soruyu soran 1.5 senedir forumda bom boş dolanan birisi. Biraz bilinçlenin Allah aşkına. Orijinal youtube mail adresimi çalıyor mu diye sorguluyor musunuz hiç ? var mı garantisi.? Üstte de yazdım, box cihazlarınıza özel mail açın.
Hocam sakin, birşey demedik, sadece merak ediyorum dedim, adamın ne zamandır girip girmediğini bilemem ki, adam yorum yapmış bende uygulama arka planlarını kontrol eden sizin gibi bu işin piri insanlar mutlaka kontrol etmiştir diye düşündüğüm için cevap için pas attım, derdim münakaşa yada uygulamaya laf atmak değil, kullandığımız bir uygulama, teşekkürler

Güzel soru? Bende merak ediyorum
iptv box cihazlarin kontrol edildigini hic sanmiyorum ve duymadim cihazinizin konum ayarlarini kapatin. isterseniz cihaz dilini ingilizce ülke abd olarak kurun ve eklentiyi misafir olaraktan da kullanabilirsiniz. verilerinizin olmadigi gmail hesabi kullanabilirsiniz yillardir benim box cihaz hic bilgimin olmadigi mail kayitli. calsa ne yapacak ki sifir bilgi.

Hocam sakin, birşey demedik, sadece merak ediyorum dedim, adamın ne zamandır girip girmediğini bilemem ki, adam yorum yapmış bende uygulama arka planlarını kontrol eden sizin gibi bu işin piri insanlar mutlaka kontrol etmiştir diye düşündüğüm için cevap için pas attım, derdim münakaşa yada uygulamaya laf atmak değil, kullandığımız bir uygulama, teşekkürler
Hocam sakinim ben. Anlatamadığımız şu; bu uygulamayı dünya üzerinde ilk kullananlardan biriyim, türkiyede paylaşan da ilk kişi. Daha önce kapalı bölümde açılan konu ile birlikte açılan 2. konu bu. Neredeyse 100.000 trafik almış, tahminime göre 20.000 kişi indirmiştir.(Mailim çalındı diyeni görmedik) Sizce bir güvenlik zafiyeti olsa yönetim çoktan kilitlemez miydi konuyu. Bunu ön görmek çok mu zor da, güvenli mi diye soruluyor halen. Meraktan soruluyorsa, amenna. Benim cevabıma göre mi kurulacak ? Eğer öyleyse, konuyu benim açmış olmam yeterli değil mi.?

Hocam sakinim ben. Anlatamadığımız şu; bu uygulamayı dünya üzerinde ilk kullananlardan biriyim, türkiyede paylaşan da ilk kişi. Daha önce kapalı bölümde açılan konu ile birlikte açılan 2. konu bu. Neredeyse 100.000 trafik almış, tahminime göre 20.000 kişi indirmiştir.(Mailim çalındı diyeni görmedik) Sizce bir güvenlik zafiyeti olsa yönetim çoktan kilitlemez miydi konuyu. Bunu ön görmek çok mu zor da, güvenli mi diye soruluyor halen. Meraktan soruluyorsa, amenna. Benim cevabıma göre mi kurulacak ? Eğer öyleyse, konuyu benim açmış olmam yeterli değil mi.?
Aynı fikirdeyim, ben size pas attım onu anlatamadım, tabiki sizin paylaşıyor olmanız benim için yeterli, ben yıllardır whatsapp plus telegram plus gibi apk lar kullanmış biriyim hiçbirinde güvenliği sorgulamadım sizin paylaşımınızda olduğu gibi, yanlış anlaşıldı mesajım saygılar...

Aynı fikirdeyim, ben size pas attım onu anlatamadım, tabiki sizin paylaşıyor olmanız benim için yeterli, ben yıllardır whatsapp plus telegram plus gibi apk lar kullanmış biriyim hiçbirinde güvenliği sorgulamadım sizin paylaşımınızda olduğu gibi, yanlış anlaşıldı mesajım saygılar...
Zaten size değildi lafım. Nispeten yenisiniz ama gözünüzde uyku bandıyla gezmiyorsunuz en azından. Okuyorsunuz. Neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Benim lafım, 1.5-2 senedir buralarda boş boş dolanıp zerre bir şey öğrenmeyenlere, niyeti de olmayanlara.

Saygılar bizden.

hocam bende yeni indirdim uygulamanı ama video izledikde aniden donma yaşıyorum video çok geç açılıyor güncelleme yapamıyorum ama gerçek youtubeye girdiğimde böyle sıkınti olmuyor

hocam bende yeni indirdim uygulamanı ama video izledikde aniden donma yaşıyorum video çok geç açılıyor güncelleme yapamıyorum ama gerçek youtubeye girdiğimde böyle sıkınti olmuyor
Donmanın nedeni video atlamaları olabilir bendede aynıydı tizentube ayarlarına gir orada atlama yerleri var reklam ayarlarında tikli olan yerlerin tikini kaldır bendede aynıydı yaptım düzeldi

klabvye mause sorunu ç.özülse

Sesli arama ve normal arama İngilizce olmuş istediğimi aratamiyorum bunun bı çözümü var mı acaba

Sesli arama ve normal arama İngilizce olmuş istediğimi aratamiyorum bunun bı çözümü var mı acaba
Sesli aramaya bastığınızda sağ üst köşede TR veya EN yazan bir kutucuk çıkar, oraya girip istediğiniz dili seçebilirsiniz.

Sesli aramaya bastığınızda sağ üst köşede TR veya EN yazan bir kutucuk çıkar, oraya girip istediğiniz dili seçebilirsinizBilgilendirme
Bilgilendirme için teşekkürler hocam akşam eve gidince deneyeceğim

Güzelde çok dümdüz hiç bir ek özellik yok oynatma listesi vs kumanda orta tuş bile çalışmıyor ileri geri alma zulüm sadece hızlı

Güzelde çok dümdüz hiç bir ek özellik yok oynatma listesi vs kumanda orta tuş bile çalışmıyor ileri geri alma zulüm sadece hızlı
Orjinalini koruyan çok güzel stabil apk. Uygulamanın iç ayarlarında ve ek tizen ayarlarda var. Kumanda orta tuşta çalışıyor. Aktif kullandığım uygulama.

Güncelleme gelicek mi

Geri