Hangi cobalt hocam ? Bu da cobalt zaten.Hocam cobaltla bunun arasinda ne fark var
Hangi cobalt hocam ? Bu da cobalt zaten.Hocam cobaltla bunun arasinda ne fark var
Githubda 2 ayrı version var hocam bir düz tizentube yazıyor bide tizentube cobalt var bn cobalti kurmuştumHangi cobalt hocam ? Bu da cobalt zaten.
Diğeri dediğiniz tizen işletim sistemi için olandır muhtemelen. İsteseniz de kuramazsınız. Cobalt doğru olan.Githubda 2 ayrı version var hocam bir düz tizentube yazıyor bide tizentube cobalt var bn cobalti kurmuştum
Anladım hocam saolDiğeri dediğiniz tizen işletim sistemi için olandır muhtemelen. İsteseniz de kuramazsınız. Cobalt doğru olan.
Hocam sakin, birşey demedik, sadece merak ediyorum dedim, adamın ne zamandır girip girmediğini bilemem ki, adam yorum yapmış bende uygulama arka planlarını kontrol eden sizin gibi bu işin piri insanlar mutlaka kontrol etmiştir diye düşündüğüm için cevap için pas attım, derdim münakaşa yada uygulamaya laf atmak değil, kullandığımız bir uygulama, teşekkürlerNesi güzel hocam bu sorunun.? Soruyu soran 1.5 senedir forumda bom boş dolanan birisi. Biraz bilinçlenin Allah aşkına. Orijinal youtube mail adresimi çalıyor mu diye sorguluyor musunuz hiç ? var mı garantisi.? Üstte de yazdım, box cihazlarınıza özel mail açın.
iptv box cihazlarin kontrol edildigini hic sanmiyorum ve duymadim cihazinizin konum ayarlarini kapatin. isterseniz cihaz dilini ingilizce ülke abd olarak kurun ve eklentiyi misafir olaraktan da kullanabilirsiniz. verilerinizin olmadigi gmail hesabi kullanabilirsiniz yillardir benim box cihaz hic bilgimin olmadigi mail kayitli. calsa ne yapacak ki sifir bilgi.Güzel soru? Bende merak ediyorum
Hocam sakinim ben. Anlatamadığımız şu; bu uygulamayı dünya üzerinde ilk kullananlardan biriyim, türkiyede paylaşan da ilk kişi. Daha önce kapalı bölümde açılan konu ile birlikte açılan 2. konu bu. Neredeyse 100.000 trafik almış, tahminime göre 20.000 kişi indirmiştir.(Mailim çalındı diyeni görmedik) Sizce bir güvenlik zafiyeti olsa yönetim çoktan kilitlemez miydi konuyu. Bunu ön görmek çok mu zor da, güvenli mi diye soruluyor halen. Meraktan soruluyorsa, amenna. Benim cevabıma göre mi kurulacak ? Eğer öyleyse, konuyu benim açmış olmam yeterli değil mi.?Hocam sakin, birşey demedik, sadece merak ediyorum dedim, adamın ne zamandır girip girmediğini bilemem ki, adam yorum yapmış bende uygulama arka planlarını kontrol eden sizin gibi bu işin piri insanlar mutlaka kontrol etmiştir diye düşündüğüm için cevap için pas attım, derdim münakaşa yada uygulamaya laf atmak değil, kullandığımız bir uygulama, teşekkürler
Aynı fikirdeyim, ben size pas attım onu anlatamadım, tabiki sizin paylaşıyor olmanız benim için yeterli, ben yıllardır whatsapp plus telegram plus gibi apk lar kullanmış biriyim hiçbirinde güvenliği sorgulamadım sizin paylaşımınızda olduğu gibi, yanlış anlaşıldı mesajım saygılar...Hocam sakinim ben. Anlatamadığımız şu; bu uygulamayı dünya üzerinde ilk kullananlardan biriyim, türkiyede paylaşan da ilk kişi. Daha önce kapalı bölümde açılan konu ile birlikte açılan 2. konu bu. Neredeyse 100.000 trafik almış, tahminime göre 20.000 kişi indirmiştir.(Mailim çalındı diyeni görmedik) Sizce bir güvenlik zafiyeti olsa yönetim çoktan kilitlemez miydi konuyu. Bunu ön görmek çok mu zor da, güvenli mi diye soruluyor halen. Meraktan soruluyorsa, amenna. Benim cevabıma göre mi kurulacak ? Eğer öyleyse, konuyu benim açmış olmam yeterli değil mi.?
Zaten size değildi lafım. Nispeten yenisiniz ama gözünüzde uyku bandıyla gezmiyorsunuz en azından. Okuyorsunuz. Neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Benim lafım, 1.5-2 senedir buralarda boş boş dolanıp zerre bir şey öğrenmeyenlere, niyeti de olmayanlara.Aynı fikirdeyim, ben size pas attım onu anlatamadım, tabiki sizin paylaşıyor olmanız benim için yeterli, ben yıllardır whatsapp plus telegram plus gibi apk lar kullanmış biriyim hiçbirinde güvenliği sorgulamadım sizin paylaşımınızda olduğu gibi, yanlış anlaşıldı mesajım saygılar...
Donmanın nedeni video atlamaları olabilir bendede aynıydı tizentube ayarlarına gir orada atlama yerleri var reklam ayarlarında tikli olan yerlerin tikini kaldır bendede aynıydı yaptım düzeldihocam bende yeni indirdim uygulamanı ama video izledikde aniden donma yaşıyorum video çok geç açılıyor güncelleme yapamıyorum ama gerçek youtubeye girdiğimde böyle sıkınti olmuyor
Sesli aramaya bastığınızda sağ üst köşede TR veya EN yazan bir kutucuk çıkar, oraya girip istediğiniz dili seçebilirsiniz.Sesli arama ve normal arama İngilizce olmuş istediğimi aratamiyorum bunun bı çözümü var mı acaba
Bilgilendirme için teşekkürler hocam akşam eve gidince deneyeceğimSesli aramaya bastığınızda sağ üst köşede TR veya EN yazan bir kutucuk çıkar, oraya girip istediğiniz dili seçebilirsinizBilgilendirme
Alternatifleri var onlara bakın.Güzelde çok dümdüz hiç bir ek özellik yok oynatma listesi vs kumanda orta tuş bile çalışmıyor ileri geri alma zulüm sadece hızlı
Orjinalini koruyan çok güzel stabil apk. Uygulamanın iç ayarlarında ve ek tizen ayarlarda var. Kumanda orta tuşta çalışıyor. Aktif kullandığım uygulama.Güzelde çok dümdüz hiç bir ek özellik yok oynatma listesi vs kumanda orta tuş bile çalışmıyor ileri geri alma zulüm sadece hızlı