Ben telefona yükledim ve yatay duruyo ve videoları oynatmiyor ne yapmaliyim
Uygun değildir. Morphe/ReVanced kullanabilirsiniz.
Ben telefona yükledim ve yatay duruyo ve videoları oynatmiyor ne yapmaliyim
Uygun değildir. Morphe/ReVanced kullanabilirsiniz.
Üstad bu özellik v1.0.8 de var yani mouse çalışıyor, Yeni versiyonda maalesef yok. Keşke bu özelliği yeni versiyonlara ekleyebilsek. Mümkün değilse yapacak bir şey yok tabii ki.Air Mouse dediğiniz eğer TV üzerinde normal bir mouse işaretleyicisi çıkarıyor ve uygulamayı onla kontrol edemiyorsanız, çokta yapılacak birşey yok, çünkü uygulamanın ana kontrol ediliş tarzı D-Pad veya klavye ok tuşlarıdır.
Önceden dediğim gibi, Cobalt 27 artık renderer olarak Blink kullanıyor. Uygulamada en büyük olan şeyde V8 ve Blink.Bundan sonraki güncellemeler uygulama içinden gelip uygulama şişkinliği biraz düşebilirse şahane olur.
O kadar teknik bilgim yok. O nedenle sadece gördüğümü söyleyebilir durumdayım.Önceden dediğim gibi, Cobalt 27 artık renderer olarak Blink kullanıyor. Uygulamada en büyük olan şeyde V8 ve Blink.
Yine otomatik güncellenmedi. @reisxd olacak demişti ama apk indirip temiz kurulum ile çözdüm. Sanırım bundan sonra apk ile güncelleme yapacağız.
TizenTube Cobalt v.2.0.2
Neler Değişti?
- Dahili güncelleme aracı düzeltildi.
- 27.lts ile senkronize edildi.
Aynen üstad.Bundan sonra mı yani?
SMARTTUBE artık yanlız değilFavori uygulamamana YouTube uygulamasını devre dışı bıraktım. Bir de güncelleme gelirse güzel olur diye düşünüyorum. Yapımcıya teşekkürler.