TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Air Mouse dediğiniz eğer TV üzerinde normal bir mouse işaretleyicisi çıkarıyor ve uygulamayı onla kontrol edemiyorsanız, çokta yapılacak birşey yok, çünkü uygulamanın ana kontrol ediliş tarzı D-Pad veya klavye ok tuşlarıdır.
Üstad bu özellik v1.0.8 de var yani mouse çalışıyor, Yeni versiyonda maalesef yok. Keşke bu özelliği yeni versiyonlara ekleyebilsek. Mümkün değilse yapacak bir şey yok tabii ki.
Şimdiden teşekkürler.

@reisxd 2.01 olana manuel yükselttim. ARM de ARM64 oldu ama az yer tutsun diye ARM olanı kurdum. Herhangi bir sorun tespit edemedim. Google TV. Android 14. Tek sorun ses algılama olarak önceden İngilizce diğer ybancı dilleri de sorunsuz bulurdu. Şu an Türkçe'de bile zorlanıyor. Onun haricinde her tarafına didk didik baktım. Başka hiçbir sorun tespit edemedim. Bundan sonraki güncellemeler uygulama içinden gelip uygulama şişkinliği biraz düşebilirse şahane olur. Yoksa yapacak bir şey yok. Elinize sağlık. Orjinal YT gibi kullanıyorum. Zaten orjinali güncellemeri ile devre dışı yapmıştım TizenTube Cobalt'a geçtiğimden beri. Yer kaplamasın hafızada diye. Tekrar teşekkürler.

Bundan sonraki güncellemeler uygulama içinden gelip uygulama şişkinliği biraz düşebilirse şahane olur.
Önceden dediğim gibi, Cobalt 27 artık renderer olarak Blink kullanıyor. Uygulamada en büyük olan şeyde V8 ve Blink.

Önceden dediğim gibi, Cobalt 27 artık renderer olarak Blink kullanıyor. Uygulamada en büyük olan şeyde V8 ve Blink.
O kadar teknik bilgim yok. O nedenle sadece gördüğümü söyleyebilir durumdayım.

TV box ta paket ayrıştırma sorunu verdi eski versiyonu da sildim bide kuracam diye eski versiyonu varsa atabilir misiniz android 7 benim TV box

Son düzenleme:
v.2.0.2 olarak ilk mesaj güncellendi. Eline sağlık @reisxd

yine guncelleme almiyo apk varmi

gucenneldim ilk sayfadan hala mause destegi yok

Mause hala yok dimi

Bundan sonra mı yani?

Mause olmuyor, TV Box ta

Mause olmuyor, TV Box ta
İnşallah @reisxd bu sorunu bizim gibi aynı sorunu yaşayanlar için çözer. Çünkü maus desteği 1.8.0 versiyonuna kadar vardı. Yani daha önceki olan bir özellik çıkarılmışsa bu tekrar eklenebilir diye tahmin ediyorum.

HDR içeriklerinde çözünürlük ayarında HDR yazmıyor. Son sürümde Bu sadece bende mi oluyor kontrol edermisiniz

Geri