Rvx yt extended (Revanced YouTube Extended)TeşekkürlerAndroid telefon için ne kullanıyorsunuz
Arm.apk ile arm64.apk arasında ne fark var acabaSelamlar-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.
Destek Olmak İçin:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
TizenTube Cobalt
TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştirenBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.tabanlı bir uygulamadır .
Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.
Özellikler
Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.Daha fazlası gelecek!
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.yoluyla özellik talep edin .Platformunuz için en son sürümü edinin:
İndir
AFTVNews kodu:6366500
Daha iyi bir deneyim için tercihenBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nasıl Kurulur
- Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
- Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
- Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!
![]()
![]()
![]()
![]()
TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.
Direkt indirme :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.TizenTube Cobalt v1.0.8
Neler Değişti?
Değişikliklerin tam listesi :
- AFR artık tamamen uygulanmıştır.
Hocam kabaca arm yazan 32bit, arm64 yazan da 64 bit cihazlar için diyelim. Tv/tv boxların %99'u 32bit. Windows 32/64 bit işletim sistemi gibi düşünün.Arm.apk ile arm64.apk arasında ne fark var acaba
Teşekkürler hocamHocam kabaca arm yazan 32bit, arm64 yazan da 64 bit cihazlar için diyelim. Tv/tv boxların %99'u 32bit.
Tekrardan silip yüklemeyi deneyeyim. Çok teşekkürler.
Estağfurullah üstad. Uygulamalardan Google tv home'u bulup verileri temizle yapın, cihazı yeniden başlatın.@tekkan hocam ya
Kaç kere kaldırıp kurdum ama hala benim logom eski mavi Tizentube 1.0.8 de orjinale benzeyene dönmüyor neden olabilir bir fikrin var mı?
Hay derdini seveyim dersen haklısın sadece yapamamış olmaya takıldım![]()
Tablete yükledim ama elle videolar arasında geçis yapamıyorum bu sadece tv box içini acaba teşekkür ederimSelamlar-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.
Destek Olmak İçin
TizenTube Cobalt
TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştirenBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.tabanlı bir uygulamadır .
Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.
Özellikler
Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.Daha fazlası gelecek!
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.yoluyla özellik talep edin .Platformunuz için en son sürümü edinin:
İndir
AFTVNews kodu:6366500
Daha iyi bir deneyim için tercihenBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nasıl Kurulur
- Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
- Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
- Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!
![]()
![]()
![]()
![]()
TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.
Direkt indirme :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.TizenTube Cobalt v1.0.8
Neler Değişti?
Değişikliklerin tam listesi :
- AFR artık tamamen uygulanmıştır.
Evet, uygulama tv/tv boxlar için. Tablet telefonda sorun yaşarsınız.Tablete yükledim ama elle videolar arasında geçis yapamıyorum bu sadece tv box içini acaba teşekkür ederim
Merhaba, tv boxunuzun kapat tuşuna bastığınızda boxu tamen kapatıyor olabilirsiniz. Bunu güç tuşu ayarlarından uyku moduna alıp deneyebilir misin?Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor..oturum açıyorum sonra kapatıp tekrar açtığımda yeniden oturum açın diyor.aksi takdirde misafir girişi yapmak zorunda kalıyorum
Televizyon da oldu bu TV AndroidUzun bir süre kapalı kaldı..akşam tamamen kapattım sabah tekrar açtığımda bu sorunla karşılaştım