'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.5

Herkese merhaba, Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen takip ettiğimiz konuların sadece ismini okuyup yorumları okumadan en son sayfaya atlayarak yorum yazmayalım. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar da boşuna yorulmamış olurlar. Misal vermek gerekirse şu tizentube konusunu başından beri takip ediyorum ve anladığım konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ve fakat aynı minvalde o kadar soru ve yorum görüyorum ki artık cevap vermek istegini kaybediyorum. Bunu istemeye hakkım var mı bilmiyorum ve amacım kimseyi kırmak da değil, Lütfen bir soru sormadan önce en azından beş, on yorum gerisini okursak zaten sonumuzun cevabını bulmuş oluruz diye düşünüyorum.
Sürçü lisan ettiysek avfola.

Herkese merhaba, Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen takip ettiğimiz konuların sadece ismini okuyup yorumları okumadan en son sayfaya atlayarak yorum yazmayalım. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar da boşuna yorulmamış olurlar. Misal vermek gerekirse şu tizentube konusunu başından beri takip ediyorum ve anladığım konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ve fakat aynı minvalde o kadar soru ve yorum görüyorum ki artık cevap vermek istegini kaybediyorum. Bunu istemeye hakkım var mı bilmiyorum ve amacım kimseyi kırmak da değil, Lütfen bir soru sormadan önce en azından beş, on yorum gerisini okursak zaten sonumuzun cevabını bulmuş oluruz diye düşünüyorum.
Sürçü lisan ettiysek avfola.
evet dedigin gibi konu icerisindeki tüm sorulara cevaplara biraz göz atildiginda tekrar tekrar ayni soru sorulmamis olur. burda cogu konularda ayni benzeri durumlar mevcut. bir paylasim icerisinde defalarca ayni soru sorulmus ayni cevaplar verilmis. böyle bir durumda hem paylasimciyi yoruyor hemde konu iceirigin de karisikliga neden oluyor.

uygulamada sorun yok cayır cayır çalışıyor maşallah diyin. kendi içinde güncelleme alıyor muydu bu TizenTube Cobalt manuelmi güncellemek gerekiyor

Selamlar

Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin:
Reis Can

https://github.com/reisxd
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Kobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak, desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺 Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek! yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Screenshot 20250805 094431

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

Ne Değişti ?

TizenTube Cobalt v1.0.5​

• User-Agent spoofing was changed
Yarasın. Arkadaşa teşekkür ediyoruz. Valla sağolsun var olsun. Ben gerekeni yaptım. Umarım herkes yapar.

Emeğinize sağlık bu sefer uygulama içinden gelmedi guncelleme giriste silip yeniden temiz kurdum.

Bilinmeyen kaynaklardan izin verin uygulamaya o zaman kendisi günceller
vermiştim hocam 103 ten 104 e gecerken kendi girişte sormustu sagda bar çıktı guncelledi. bu sefer yine öyle olur diye girdim çıktım bir kac kez direk giris yapiyordu saglik olsun 👍

Selamlar
Android tv için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız olmadan, bu tarz uygulamaların ana ekrana banner olarak (kısayol) eklenebilmesi için bir yol var. Yıllardır da kullanırım. Konuyu görünce paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• 20251215_220930.jpg
    20251215_220930.jpg
    3.7 MB · Görüntüleme: 4

Geri