tekkan
Müdavim
- Konular
- 155
Arka ''palan'' da çalışmaz hocam. Şu TÜRKÇE nizi de artık düzeltin. 268 mesaj yazmışsınız bir tane düzgün cümle yok.Arka palan calismiyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arka ''palan'' da çalışmaz hocam. Şu TÜRKÇE nizi de artık düzeltin. 268 mesaj yazmışsınız bir tane düzgün cümle yok.Arka palan calismiyo
Bunu deneyin, yanlış dosya indirmiş olabilirsiniz.Selamlar...
Uygulamayı yüklerken, yükleme tam biteceği zaman "uygulama yüklenemedi" hatası alıyorum. Eski tip Mi Box kullandığım için desteklemiyor olabilir mi?
Bunu deneyim, yanlış dosya indirmiş olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, yüklendi uygulama.
İzlediğiniz video da dublaj varsa menüde görünür.Dublaj özelliği gelmemişmi hala
Sorun uygulama da değil; sizin TCL'de. 1gb ram ile ne olmasını bekliyorsunuz. Uçmasını mı.!?smart tv virüs üyarısı verdi sildim buda tclde kastı
3 gb ram ile bu uygulama uçar. Siz başka alternatiflere bakın.
Sevgili Sinetechli dostum.Bana IDM konusunda yardımcı olabilir misin? Şifre (Serial No) isteniyor.bastacısın dayım benım takılırsan yaz.
Dayım Allah'ına kurban seninSevgili Sinetechli dostum.Bana IDM konusunda yardımcı olabilir misin? Şifre (Serial No) isteniyor.
Bu uygulama android olmayan cihazlara yüklenmez malesef. Tizen işletim sistemi için geliştircinin github sayfasına bakınız.@tekkan hocam konudaki mesajları tek tek okudum. farkındayım çok farklı enteresan sorular gelmiş ama ben de bir soru sormak istiyorum. önceki mesajımda da belirttiğim gibi homatics stick cihazda sorunsuz çalıştı, teşekkürler. merak ettiğim android olmayan, smart olan tv lere yüklenebiliyor mu uygulama?
hocam aslında tizen olmaması lazım işletim sistemi . bahsettiğim tv yi paylaşıyorum. televizyon samsung değil yani onvo marka. android smart diye geçiyor ama ugulama ya da apk vs yüklenebiliyor mu bilmiyorum? yüklense de çalışıyor mu? tecrübeniz oldu mu hiç?Bu uygulama android olmayan cihazlara yüklenmez malesef. Tizen işletim sistemi için geliştircinin github sayfasına bakınız.
Android smart tv yazıyor hocam. Yükleyebilirsiniz.hocam aslında tizen olmaması lazım işletim sistemi . bahsettiğim tv yi paylaşıyorum. televizyon samsung değil yani onvo marka.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Benim 2 gb de kasmiyor toshiba da. O nasıl 3 gb