'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.5

1.0.2 1.0.3 sürümünde “bu cihaz desteklenmiyor” hatası yaşıyordum. 1.0.4 güncellemesiyle bu sorun giderilmiş. Ayrıca önceki sürümde kumandadan ses açma/kapama çalışmıyordu, bu sürümde artık düzgün şekilde çalışıyor. Cihazım için oldukça iyi oldu, tekrar kullanmaya başladım.sorunsuz

Selamlar...
Uygulamayı yüklerken, yükleme tam biteceği zaman "uygulama yüklenemedi" hatası alıyorum. Eski tip Mi Box kullandığım için desteklemiyor olabilir mi?

Smarttube next den fazlası var mı bunun. Hep onu kullanırdım Android box da.

Dublaj özelliği gelmemişmi hala

smart tv virüs üyarısı verdi sildim buda tclde kastı

@tekkan hocam konudaki mesajları tek tek okudum. farkındayım çok farklı enteresan sorular gelmiş ama ben de bir soru sormak istiyorum. önceki mesajımda da belirttiğim gibi homatics stick cihazda sorunsuz çalıştı, teşekkürler. merak ettiğim android olmayan, smart olan tv lere yüklenebiliyor mu uygulama?

@tekkan hocam konudaki mesajları tek tek okudum. farkındayım çok farklı enteresan sorular gelmiş ama ben de bir soru sormak istiyorum. önceki mesajımda da belirttiğim gibi homatics stick cihazda sorunsuz çalıştı, teşekkürler. merak ettiğim android olmayan, smart olan tv lere yüklenebiliyor mu uygulama?
Bu uygulama android olmayan cihazlara yüklenmez malesef. Tizen işletim sistemi için geliştircinin github sayfasına bakınız.

Bu uygulama android olmayan cihazlara yüklenmez malesef. Tizen işletim sistemi için geliştircinin github sayfasına bakınız.
hocam aslında tizen olmaması lazım işletim sistemi . bahsettiğim tv yi paylaşıyorum. televizyon samsung değil yani onvo marka. android smart diye geçiyor ama ugulama ya da apk vs yüklenebiliyor mu bilmiyorum? yüklense de çalışıyor mu? tecrübeniz oldu mu hiç?

Son düzenleme:
Bu uygulama Tizen işletim sistemli cihazlar için mi? SmartTube'den farkı nedir?

Geri