'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.3

İlk mesajda 1.0.2 sürümünde uygulama içi güncelleme eklendiğini belirtmiştik üstad. Eklenen altyazı seçeneği, uygulama içi gelen bir güncellemedir; sürüm güncellemesi değildir.
Anladım hocam, ben uygulama içi güncellemede de, yeni sürüm yükleniyor gibi yorumlamıştım, CS deki gibi

İlk mesajda 1.0.2 sürümünde uygulama içi güncelleme eklendiğini belirtmiştik üstad. Eklenen altyazı seçeneği, uygulama içi gelen bir güncellemedir; sürüm güncellemesi değildir.
1.0.2'de TizenTube Cobalt için uygulama için güncelleme eklenmiştir. TizenTube kullanıcı betiği (user script) zaten otomatik olarak güncelleniyor.
TizenTube Cobalt'a GitHub'dan yeni bir güncelleme olunca uygulama içi bildirim alıcaksınız, ama uygulamaya nadiren güncelleme verilecek (çünkü güncellemek için bir neden yok, sadece Cobalt tarafına yeni özellik eklerken veya Cobalt'ı güncellerken yeni güncelleme verilir).

Bu arada yeni özelliği ben yapmadım, bir kullanıcı özellik için bir PR (Pull Request) açmış, bende biraz uzun süre sonra TizenTube'a ekledim.

Uzun zamandır bu programı mi TV de kullanıyorum, şunu kesinlikle söyleyebilirim, en iyi YouTube uygulaması, herkese tavsiye ederim. Sadece logo yu değiştirsek iyi olacak sanırım, tavsiye olarak

Arkadaslar ispanyol bır yazılım sırketının makalelerıne goz atarken soyle bır sey ıle karsılastım ve bunu sızler ıle paylaşmaya karar verdım umarım bır çoğunuzun you tube premıum ucret odeme ve arka planda vıdeo muzık dınleme sıkıntıları mevcut tam da bu bahsetmıs oldugum dogrudan konu ile alakalı oldugunu dusunerek bır ınceleme yaparak dogrudan lısanslı google play uzerın altta belırtmıs oldugum uygulamayı yuklersenız cep telefonlarınıza yada android tabanlı box tablet cıhazlarınızda ucretsız arka planda oynatma ozellıgını kullabılırsınız dıye dusunuyorum

Kurulum tamamlandıktan sonra adres çubuğuna gidin ve şunu yazın: edge://flagsBurada dokunmamanızı önerdiğimiz bir dizi gizli fonksiyon bulacaksınız, sadece size anlatacağımız fonksiyona dokunmanızı öneririz.

Şimdi uygulamanın dahili arama motoruna: “video-background” yazacağız ve Video Arkaplan Oynatma seçeneği çıkacak .

4. Arkaplan oynatmayı etkinleştirin

Seçildikten sonra değer "Varsayılan" durumunda olacak; şimdi bunu " Varsayılan olarak Etkin"
olarak değiştireceğiz . Ayarı değiştirdikten sonra, tarayıcı yapılandırmayı kaydetmek için yeniden başlatmamızı isteyecektir.

5. Arka planda YouTube'un keyfini ücretsiz çıkarın

Değişikliği yaptıktan sonra Edge'den YouTube'a gidin , herhangi bir videoyu seçin ve uygulama değiştirseniz veya cihazınızı kilitleseniz bile bu değişiklik gerçekleşecektir.

Bu basit numarayla, YouTube Premium'a para ödemeden arka planda video oynatabilirsiniz .

Geri