'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.3

Merhaba, aynı sorun bende de vardı nihayetinde sorunun kaynağını bulup çözdüm. Şöyle ki, (hatırladığım kadarıyla) Android boxunuzun "ses ayarları" bölümde bulunan bir ayar var ve Şöyle bir şey "Sesi uygulamanın kendisinin ayarlamasına izin ver" gibi. Bu ayarı şimdiki konumdan çıkarmanız lazım. Yani sizde açıksa kapatın, kapalıysa açın. Sonucu burada yazarsanız diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz şimdiden kolay gelsin.
boxta ekran ve ses ayarları var fakat sizin belirtiğiniz kısım yok yinede bilgi için teşekkur ediyorum

boxta ekran ve ses ayarları var fakat sizin belirtiğiniz kısım yok yinede bilgi için teşekkur ediyorum
Benim boxta o ayara nasıl ulaşılır ekran çekimleriyle anlatmaya çalıştım. Aynı sorunla karşılaşanlar karşılaştırabilir.
"Volume regulator in app" (Türkçe'ye çevrilmemiş kısımlar olabiliyor boxlarda) kısmı 'kapalı' olacak. Kendimiz Türkçe ye çevirirsek
- Volume regulator in app: uygulamada ses düzenleyici -
anlamına geliyor. Sizin boxta da aynı ifadeler olmasa da bu ve buna benzer ifadeler olabilir ona göre ayarınızı yaparsınız kolay gelsin..
Not: ayarın açıklamasında "CEC ses kontrolü etkinleştirilmişse bu ayar kullanılamaz" gibi bir ifade var, bu göz önünde bulundurulması gerekir.

Ekli dosyalar

• 20251010_132336.jpg
    20251010_132336.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 48
  • 20251010_132400.jpg
    20251010_132400.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 47
  • 20251010_132400.jpg
    20251010_132400.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Benim boxta o ayara nasıl ulaşılır ekran çekimleriyle anlatmaya çalıştım. Aynı sorunla karşılaşanlar karşılaştırabilir.
"Volume regulator in app" (Türkçe'ye çevrilmemiş kısımlar olabiliyor boxlarda) kısmı 'kapalı' olacak. Kendimiz Türkçe ye çevirirsek
- Volume regulator in app: uygulamada ses düzenleyici -
anlamına geliyor. Sizin boxta da aynı ifadeler olmasa da bu ve buna benzer ifadeler olabilir ona göre ayarınızı yaparsınız kolay gelsin..
Arkadaşımızın cihazında bu seçeneğin olmadığına eminim reis; çünkü aynı cihaz bende de var. :) Senin cihaz ve android sürümü nedir? bu menüyu ilk defa görüyorum merak ettim.

Arkadaşımızın cihazında bu seçeneğin olmadığına eminim reis; çünkü aynı cihaz bende de var. :) Senin cihaz ve android sürümü nedir? bu menüyu ilk defa görüyorum merak ettim.
Cihaz Ugoos AM8 pro Android versiyon 11

Telefondan yayınladığında orijinal yt den aciyor tv de silinik olmasına rağmen tizene girip kodla eşleşme yapmaktan başka çözümü varmı

Arkadaşlar Android TV'de Tizen Tube programını görüntülü olarak sıfırdan kurulumunu anlata bilecek fedakar arkadaşlara ihtiyaç var var mı böyle biri bu programa herkesin ihtiyacı var fakat kurulumu bana karışık geldi yardımlarınızı bekliyorum

Yeni yapılan güncelleme ile Türkçe ve diğer dillerde altyazı seçeneği eklenmiş. Tizentube ayarlarından aktif etmeyi unutmayın.
Eline sağlık. @reisxd
Tam anlamadım hocam, githubta aynı versiyon görünüyor, güncelleme nedir?

Geri