Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.2

içinden güncelmeye çıkmıyo eski sürüm kullanıym bişe olurmu

içinden güncelmeye çıkmıyo eski sürüm kullanıym bişe olurmu
İçerisinde güncelleme ile ilgili bir bölüm yoktur. Güncelleme varsa ilk açılışta TizenTube logosu çıkar, günecellemeyi yapar, uygulama öyle açılır.
Uygulama içi güncelleme ''1.0.2'' sürümünde eklenmiştir. 1.0.1 kullanıyorsanız 1.0.2'e yükseltin.

Bu konuya cevap vermek için burada hesap açtım.

Benim (reisxd / Reis Can) tüm yaptığım projeler (TizenTube, TizenBrew, TizenTube Cobalt) açık kaynaklıdır ve her zamanda öyle olacaktır. Uygulamaya her eklediğim kodu ben yayınlıyorum. Herkes kodun ne yaptığını görebilir ve ne eklenip veya silindiğini görebilir.

Benim para kazanmanın tek yolu GitHub Sponsors'tur, başka bir yolu yoktur. Projelerime reklam eklemeyeceğim veya şifreli bir sistem eklemeyeceğim, çünkü bir sebebi yok.

Not: TizenTube projesi 3 senedir vardır, TizenTube Cobalt'ı çıkarma sebebim NoTube projesinin kullanıcılar için daha kötü bir kullanım deneyimi verdiği için ve zaten önceden kendi kullanımım için Cobalt projesini kendime göre düzenlediğim için çalışmamı açık kaynaklı yaptım.
@reisxd kardeşim , @tekkan biraderim TizenTube paylaştıktan sonra 3 ayrı yerde 3 ayrı TVBOX a kurdum. Sorunsuz , reklamsız çalışıyor.
Ellerine , emeğine sağlık.

Selamlar

Uygulamanın geliştiricisi @reisxd kardeşimiz aramıza katılmıştır.
Kendisine buradan Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@reisxd
Açıklama Post #167 Tıkla

Benim (reisxd / Reis Can) tüm yaptığım projeler (TizenTube, TizenBrew, TizenTube Cobalt) açık kaynaklıdır ve her zamanda öyle olacaktır. Uygulamaya her eklediğim kodu ben yayınlıyorum. Herkes kodun ne yaptığını görebilir ve ne eklenip veya silindiğini görebilir.

Benim para kazanmanın tek yolu GitHub Sponsors'tur, başka bir yolu yoktur. Projelerime reklam eklemeyeceğim veya şifreli bir sistem eklemeyeceğim, çünkü bir sebebi yok.

Not: TizenTube projesi 3 senedir vardır, TizenTube Cobalt'ı çıkarma sebebim NoTube projesinin kullanıcılar için daha kötü bir kullanım deneyimi verdiği için ve zaten önceden kendi kullanımım için Cobalt projesini kendime göre düzenlediğim için çalışmamı açık kaynaklı yaptım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Android TV'de TizenTube

Android TV'de TizenTube'de TizenTube

TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.

Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

Android TV'de TizenTube'un Özellikleri

• AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
  • TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
  • Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
  • TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından gönderildi
  • DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
  • SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın

TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 11393Ekli dosyayı görüntüle 11394Ekli dosyayı görüntüle 11395Ekli dosyayı görüntüle 11396

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.

Link:1
Link:2

v1.0.2

• TizenTube Cobalt için uygulama içi güncelleyici eklendi.
Bende TV donduruyor

Bende TV donduruyor
eğer uygulama Tv de yüklü ise yakın zamanda depolama alanı doldu uyarısı alırsınız. Benimde başıma gelen bir olay. Bende Philips android tv var sözde, ancak tv box kullanıyorum. Tv hafızasında güncellemelerden dolayı artık yer kalmadı. Uygulamalar kasılıyor ve sürekli yer kalmadı uyarısı geliyor.

Geri