Kapalı zaten. Sadece bu programda var sorunErişebilirlik kısmında Talkback'i kapatın düzelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kapalı zaten. Sadece bu programda var sorunErişebilirlik kısmında Talkback'i kapatın düzelir.
Anladım hocam. size tavsiyem uygulamayı silin hiç uğraşmayın.Kapalı zaten. Sadece bu programda var sorun
Dreamstar nova android güncellemesinden sonra oldu bu durum. Önceden yoktuAnladım hocam. size tavsiyem uygulamayı silin hiç uğraşmayın.
Bakın şimdi de uygulama değil cihazla ilgili olduğunu söylüyorsunuz. Güncellemeden sonra cihazınızı fabrika ayarlarına getirdiniz mi ?Dreamstar nova android güncellemesinden sonra oldu bu durum. Önceden yoktu
Cok yüklü program ve ayarlar var diye birsey yapmadım yap dersen nasıl nerden yaparım?Bakın şimdi de uygulama değil cihazla ilgili olduğunu söylüyorsunuz. Güncellemeden sonra cihazınızı fabrika ayarlarına getirdiniz mi ?
Valla üstad yapıp yapmamak size kalmış. Yapmazsanız bu tür sorunlar yakanızı bırakmaz. Zira nova güncellemesi sonrası yaşanan buna benzer sorunlar fabrika ayarlarına getirmekle düzeldi. Forum da konusu var inceleyin isterseniz.Cok yüklü program ve ayarlar var diye birsey yapmadım yap dersen nasıl nerden yaparım?
Sıfırlamak isterseniz de Ayarlar>Hakkında>Fabrika Ayarlarına Sıfırla üzerine gelip ok'leyin sıfırlanacaktır.Cok yüklü program ve ayarlar var diye birsey yapmadım yap dersen nasıl nerden yaparım?