Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube ( Güncellendi ) v1.0.2

Anroid'in kendi ayarlarından televizyonunuzu tanıtırsanız belki işe yarar. Açma/kapama, ses açma/kısma tek kumandadan olur.
Hocam bence televizyonla bir alakası yok. Sorun anladığım kadarıyla bazı android boxlarda (dolayısıyla boxların romlarında). Çünkü boxlar televizyona hdmi ile bağlandığından televizyonun görevi boxtan gelen yayını yansıtmak ( boxtan bahsederken bu sorunu yaşayan boxlardan bahsedilmiştir.) Ses açma/kapama (boxun kendi kumandası ile) yapılamama sorunu sadece tizentube de rastladığımız bir sorun (en azından şimdiye kadar.) Diğer uygulamalarda ben şimdiye kadar böyle bir soruna rastlamadım..
Ve fakat çözüm, android box'a TV'yi tanıtmak değilde, Belki box'un kumandasını TV'ye tanıtmak olabilir. Bilmiyorum belkide saçmalıyor olabilirim.
Sizin tavsiye ettiğiniz yöntemi kendiniz denediniz mi? Öyleyse nasıl yapılır izah ederseniz sevinirim..

Son düzenleme:
Olması lazım. "Ayarlar>uygulamalar ve bildirimler" yolunu takip et bulursun (standart uygulamalar. )
Yok hocam bildiğimde de öyle bir seçenek yok, şuanda tek eksiği bu ana ekrandaki videoları direk tizentube de açtırabilsek harikulade olur

Bu uygulamayı kurduğumdan beri smarttube aramaz oldum gayet yeterli bir uygulama zaten öncelikli amaç reklamsız kesintisiz youtube izlemek bu uygulama bunu sağlıyor smarttube artık satabil çalışmadığı için bana göre bu uygulama şimdilik daha iyi.

Yok hocam bildiğimde de öyle bir seçenek yok, şuanda tek eksiği bu ana ekrandaki videoları direk tizentube de açtırabilsek harikulade olur
Ustad, kullandığınız box nedir? Markası tam yazar mısınız? ( mesela, "Ugoos Am8 pro" gibi.) ve içindeki romun sürümü? Bir bakalım bir şeyler yapabilir miyiz? Ben olmasam da illaki bir arkadaşımız bir çözüm üretir kanaatindeyim. Saygılar..

Son düzenleme:
Ustad, kullandığınız box nedir? Markası tam yazar mısınız? ( mesela, "Ugoos Am8 pro" gibi.) ve içindeki romun sürümü? Bir bakalım bir şeyler yapabilir miyiz? Ben olmasam da illaki bir arkadaşımız bir çözüm üretir kanaatindeyim. Saygılar..

ONVO 55OVF9001UQ model Google TV kullanıyorum. Orijinal YouTube uygulamasını devre dışı bıraktım.
TizenTube uygulamasını kullanıyorum ve buradan videoları izliyorum.

Ancak şöyle bir sorun yaşıyorum:
TizenTube üzerinden izlediğim videolara bağlı içerikler, Olması gerektiği gibi Google TV ana ekranındaki "sizin için" öneri kartlarında görünmeye başlıyor.
Bu videolara tıkladığımda, sistem beni doğrudan orijinal YouTube uygulamasına yönlendirmek istiyor.
Fakat YouTube’u devre dışı bıraktığım için “YouTube uygulamasını aktifleştirin” uyarısı çıkıyor.
YouTube’u tekrar etkinleştirirsem, videolar doğrudan orijinal YouTube'de açılıyor.
Ben ise bu öneri kartlarındaki videoların TizenTube içinde açılmasını istiyorum ama bunu bir türlü başaramadım. Ayarları kontrol ettim, herhangi bir yönlendirme seçeneği veya varsayılan uygulama ayarı işe yaramıyor.

Bunu çözmenin bir yolu var mı?
Öneri kartlarındaki videoları TizenTube’de açmanın bir yöntemi var mı?

kod okununca gelen, kiralama ve satınalma geçmişine izin, hesap yönetmeye izin gibi
tüm izinleri veriyor musunuz?
ben iptal ettim kurmadım

ONVO 55OVF9001UQ model Google TV kullanıyorum. Orijinal YouTube uygulamasını devre dışı bıraktım.
TizenTube uygulamasını kullanıyorum ve buradan videoları izliyorum.

Ancak şöyle bir sorun yaşıyorum:
TizenTube üzerinden izlediğim videolara bağlı içerikler, Olması gerektiği gibi Google TV ana ekranındaki "sizin için" öneri kartlarında görünmeye başlıyor.
Bu videolara tıkladığımda, sistem beni doğrudan orijinal YouTube uygulamasına yönlendirmek istiyor.
Fakat YouTube’u devre dışı bıraktığım için “YouTube uygulamasını aktifleştirin” uyarısı çıkıyor.
YouTube’u tekrar etkinleştirirsem, videolar doğrudan orijinal YouTube'de açılıyor.
Ben ise bu öneri kartlarındaki videoların TizenTube içinde açılmasını istiyorum ama bunu bir türlü başaramadım. Ayarları kontrol ettim, herhangi bir yönlendirme seçeneği veya varsayılan uygulama ayarı işe yaramıyor.

Bunu çözmenin bir yolu var mı?
Öneri kartlarındaki videoları TizenTube’de açmanın bir yöntemi var mı?

Üstad, burayı fazla meşgul etmemek adına, yeni bir konu başlığı açtım, İstersen oradan devam et. " Konu içindeki mesaj 'Tizentube yada benzeri alternatif uygulamaları "standart uygulama" olarak seçmek' https://forum.sinetech.tr/konu/tize...andart-uygulama-olarak-secmek.5367/post-79562" Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

TizenTube Cobalt v1.0.2 İndirme linkleri ilk mesaja eklendi. Eskisini kaldırmadan direkt güncelleme yapabilirsiniz.

Ne Değişti?

• TizenTube Cobalt için uygulama içi güncelleyici eklendi.

Son düzenleme:
2 Yıllık Toshiba Android TV üzerinden aktif smarttube kullanan beni TizenTube ile tanıştırdığın için teşekkür ederim :) Artık hanım Smarttube'den devam eder ben de TizenTube üzerinden kullanıcı girişimi yapabildiğim için kendi içeriklerimi oradan takip edebilirim :) böylelikle algoritmalarımız karışmayacak 😅

2 Yıllık Toshiba Android TV üzerinden aktif smarttube kullanan beni TizenTube ile tanıştırdığın için teşekkür ederim :) Artık hanım Smarttube'den devam eder ben de TizenTube üzerinden kullanıcı girişimi yapabildiğim için kendi içeriklerimi oradan takip edebilirim :) böylelikle algoritmalarımız karışmayacak 😅
Uygulama yapımcısı kardeşimizin eline sağlık. Ben de smarttube den sıkılmıştım, kurtarıcı oldu benim için.

Geri