Bu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu uygulama ücretsiz ve premium’u da varBu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar
Bu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar
Güvenmediğiniz bilmediğiniz kişilerle ortak almanızı tavsiye etmem bu şekilde rast gele kişilerle ortak alıp dolandırılanlar var bilginiz olsun.Bu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar
Bu verdiğin linkteki çalışmıyor mi tv box da![]()
Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player
Herkese Esenlikler Dostlar. Sinetech Forum açıldı Ben de Hayırlı Olsuna Geldim. Gelirken de Doğal Olarak Elimiz Boş Gelmedik Tabii. Adetten olduğundan, Sinetech Takipçilerine Özel Bir Hediye Getirdim. "TiviMate Premium IPTV Player" Uygulama; TiviMate Premium Modlanmış Full Sürümdür. TvBox...forum.sinetech.tr
Free versiyon o premium değil.
Alttakini indireceksiniz 2.1.5 yazanı..Sorunsuz çalışıyor.Bu verdiğin linkteki çalışmıyor mi tv box da
Ben de yaklaşık bir yıldır premium satın alarak kullanıyorum. Gerçekten harika bir uygulama. Pc için kullandığın uygulama hangisi acaba? Denemek istiyorum.Yaklaşık bir senedir kullanıyorum smarters ve benzerlerinin ara yüzü çok daha albenili olmasına karşılık, nedenini hala anlayamamış olduğum bir güzellik var programda, uzun kullanmış biri olarak kesinlikle tek geçerim.
Alan üzülmez.
Pc / windows için tivi mate benzerini buldum (%90 benziyor) onu kullanıyorum ama android de benzeri de yok.
Ben de yaklaşık bir yıldır premium satın alarak kullanıyorum. Gerçekten harika bir uygulama. Pc için kullandığın uygulama hangisi acaba? Denemek istiyorum.
İki dosyayi da indirdim; şifre istiyor. Sifreyi "sinetech" giriyorum acmiyor. Sizden ricam, şifre ne?Bu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar
123 yazıyor indirdiğin yerdeİki dosyayi da indirdim; şifre istiyor. Sifreyi "sinetech" giriyorum acmiyor. Sizden ricam, şifre ne?