Tivimate ortak aranıyor

arslan58

Üye
Konular
8
Bu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar

Bu uygulamanın modlu olano yok sanırım ben 7 günlük deneme aldım harika bir uygulama burada vavoo MP3 olan listeyi yükledim herşeyi istediğim gibi değiştirdim 5 kişi ortak kullanımı var almak isteyen olursa ortak alabiliriz arkadaslar
Bu uygulama ücretsiz ve premium’u da var

Güvenmediğiniz bilmediğiniz kişilerle ortak almanızı tavsiye etmem bu şekilde rast gele kişilerle ortak alıp dolandırılanlar var bilginiz olsun.

Yaklaşık bir senedir kullanıyorum smarters ve benzerlerinin ara yüzü çok daha albenili olmasına karşılık, nedenini hala anlayamamış olduğum bir güzellik var programda, uzun kullanmış biri olarak kesinlikle tek geçerim.
Alan üzülmez. :)
Pc / windows için tivi mate benzerini buldum (%90 benziyor) onu kullanıyorum ama android de benzeri de yok.

Yaklaşık bir senedir kullanıyorum smarters ve benzerlerinin ara yüzü çok daha albenili olmasına karşılık, nedenini hala anlayamamış olduğum bir güzellik var programda, uzun kullanmış biri olarak kesinlikle tek geçerim.
Alan üzülmez. :)
Pc / windows için tivi mate benzerini buldum (%90 benziyor) onu kullanıyorum ama android de benzeri de yok.
Ben de yaklaşık bir yıldır premium satın alarak kullanıyorum. Gerçekten harika bir uygulama. Pc için kullandığın uygulama hangisi acaba? Denemek istiyorum.

İki dosyayi da indirdim; şifre istiyor. Sifreyi "sinetech" giriyorum acmiyor. Sizden ricam, şifre ne?

al orjinali kafan rahat etsin ben bir yıldır kulanıyorum sonderece memnunum

Konuyu görüntüleyenler

Geri