Öneri [TEST] güzel bir liste kategorili

Güncelleme yaptım anlık
11 Tane Test kanali gorunuyor
9 tanesi testi gecti kopma donma geri sarma yok
2 tanesi testi gecemedi 15 20 saniye sonra video durdu diyor
Testi gecemeyen arizali kanallar fil tv ve sinema tv1001
Testi gecen 9 kanal film aksiyon,film club family,max animasyon,sinema aile 2,sinema aksiyon,sinema aksiyon2,sinema komedi,sinema tv 1002,sinema tv hd
Sonuc testi gecen kanallarda zerre kadar donma kopma geri sarma olmadi her kanal da 2dakika bekledim
Not= 2 tane arizali kanal disinda testi basariyla gecti
iyiki pes etmedin kardesim ugrasip ugrasip duzelttin
Eline koluna saglik

11 Tane Test kanali gorunuyor
9 tanesi testi gecti kopma donma geri sarma yok
2 tanesi testi gecemedi 15 20 saniye sonra video durdu diyor
Testi gecemeyen arizali kanallar fil tv ve sinema tv1001
Testi gecen 9 kanal film aksiyon,film club family,max animasyon,sinema aile 2,sinema aksiyon,sinema aksiyon2,sinema komedi,sinema tv 1002,sinema tv hd
Sonuc testi gecen kanallarda zerre kadar donma kopma geri sarma olmadi her kanal da 2dakika bekledim
Not= 2 tane arizali kanal disinda testi basariyla gecti
iyiki pes etmedin kardesim ugrasip ugrasip duzelttin
Eline koluna saglik
Değerli yorumun için teşekkürler kanalları ekledim güncellemeler eklemeler yaptım.

Calismayan
Donma kopma geri sarma yapan varsa Sinetech drivede IPTV PRO var onu indirin linki ekleyin en ufak donma kasma geri sarma yok bizzat denedim.kardesim sakin birakayim deme sende bence iyi yoldasin.
Arkadaslar her url her playerde ayni calismayabiliyor
Not=Sorun yasarsaniz Baska playerlerida deneyebilirsiniz televizio geri sarma,cok yapti Alternatif playerlar var cok ben ornek verdim
Kardesimizin Eline Koluna Saglik.

Hocam kanallar açılmıyor şuan sorun bende mi acaba

php Yöntemiyle vavoodan kanal çekebilirsin aslında onlar çok sıkıntısız istersen yardımcı olabiliriim

Emeğine sağlık kardeşim, bunca emek zahmet çektin, neden konuya son verdin? Gerekli ilgi görmediğini nerden biliyorsun? Bayram yaklaşıyor evlerde işyerlerinde telaşe var,müsait bulduğumuzda bakıyor test edyorduk...Kime kızdın konuya son nokta koydun?

Emeğine sağlık kardeşim, bunca emek zahmet çektin, neden konuya son verdin? Gerekli ilgi görmediğini nerden biliyorsun? Bayram yaklaşıyor evlerde işyerlerinde telaşe var,müsait bulduğumuzda bakıyor test edyorduk...Kime kızdın konuya son nokta koydun?
Hocam konuyu perşembe günü açtım bugün çarşamba neredeyse 1 haftadır uğraşıyorum geri dönüş 1 kişi destek veriyor 1 kişi yorum yapıyor diğerleri desteklemeyi bırak test bile etmiyor.

Hocam konuyu perşembe günü açtım bugün çarşamba neredeyse 1 haftadır uğraşıyorum geri dönüş 1 kişi destek veriyor 1 kişi yorum yapıyor diğerleri desteklemeyi bırak test bile etmiyor.
Senin yerine ben olcam bir kisi izlemese bile devam ederim az olsun temiz olsun izleyen cikar ligler bitti full sinema belgesel agirlikli liste yaparim ligler acilincaya kadar oyalanirlar izleyen olur olmaz kotuleyen olur olmaz tam bugun duzeltmistin yayinlari 1hafta emek verdin ligler acildimi guzel bir apk yaparsin ufaktan olur anliyorsun bu islerden bilsem anlasam ben yapacam isim geregi soforum ilgilenenem anca takdir ederiz bence kaldigin yerden devam et onumuz bayram seyreden olur liste calissada calismasmada sorun deil elestiriye acik oldun kimseyle kavga etmedin devam et bence
istemiyorsan zorla birsey olmaz sen bilirsin tam duzeltmisken listeyi biraktin iyi dusun saygilarimla.

Sevgili Kardeşim, yayınların çok güzeldi, Emeğin vardı, BİT İÇİN YORGANI YAKMA....Sizi bilen bilir, forumda hiç bir karşılık özverili emek veren sizin gibi bir kaç dostumuz kaldı, Ne dersin bir kez daha düşün? Selamlar.

Tam başarıyı yakalamış iken bırakmak askla yapilan sey gercekten bir bambaskadir. mesela sevgiyle bir isi yaparsaniz esnaf olursunuz, ask ile yaparsaniz marka sahibi. boyle yansimalari var bu islerin. kariyer icin konusacak olursak, isinizi severek yaparsaniz kovulmazsiniz, askla yaparsaniz ama en tepeye kadar cikarsiniz. sevgi icin her sey yapilmaz da ask icin her sey yapilir cunku. mevzu gercekten kimyasal. bu gucu kullanmak cok onemli hayatta. butun bunlarin yani sira, kesinlikle ama burada oyle koylayciliga kacmak yok, hayatin adil olacagi gibi bir yanilgiya da kapilmamak gerekiyor. cok ilginctir, her seyi dogru yaparsiniz ama bazen olmaz. bununla da barisik olmak gerekiyor. baska bir deyisle gercekten fazla takmamak. kendiliginden yag gibi akmali bazi seyler. bu hayatin adelatsizligi bircok farkli noktada karsimiza cikabilir. gercekten berbat bir ortamin icine dogmus olabiliriz. eger bunun farkindaysak fakat bu cok iyi bir seydir. eger bu tur telkinlere ihtiyaci oldugunu dusunen birinin aslinda kurtulusu cok yakindir. sabirli olmak gerekiyor. oyle hicbir sey de bir anda olmuyor bunu da unutmamak lazim.

Emin olun bu ve bu tip konular tahmininzden çok daha fazla takip ve ilgi görüyor. Ama nedense bazen kendilerini belli etmek istemiyorlar sanırım.

Emin olun bu ve bu tip konular tahmininzden çok daha fazla takip ve ilgi görüyor. Ama nedense bazen kendilerini belli etmek istemiyorlar sanırım.
Hocam arkadas gercekten cok ilgiliydi bozulan geri sarma yapan yayinlari hemen duzeltiyordu mesajlarada duzgun cevap veriyordu + elestiriye acik ti bir bakarsin inat ve rec tv den daha guzel bir uygulama yapar kardesimizi tanimam etmem ama insan zarrafiyim kendini belli ediyor uslubuyla geri donusleriyle arkadasimizin biraz morale ihtiyaci var izleyici kitlesi biraz artsin istiyor sabredemiyor tam birseyleri duzelmisken birakiyor,hakkinda hayirlisi olur insallah saygilarimla,kolay gelsin iyi bayramlar.

Geri