Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Harika ve geçişler mükemmel - Bağlantım 100 MB Fiber Geçişler yavaş olan kişiler sanırım bağlantıları kötü.SON GÜNCELLEME 18:16 / 29.05.2025
Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.
Güzel, umarım uzun soluklu olur.SON GÜNCELLEME 18:16 / 29.05.2025
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sayin ustam uygulaman ilk basta ssiptv de acildi simdi acilmiyor tvbox da biraz gecikmeli aciliyor yinede elinize saglikSON GÜNCELLEME 18:16 / 29.05.2025
Yayinlarin cogu 1080 p 50 fps olanlar da cok + yayinlarin bit rate cok yuksek o nadir de olsa donma yapabilir.Arada bir donuyor emeklerine sağlık
Emeklerin icin tesekkurler.gelistirmeni bekliyoruz.Basarili buldumSON GÜNCELLEME 22:00 / 29.05.2025
Patlamış listeEmeklerin icin tesekkurler.gelistirmeni bekliyoruz.Basarili buldum
Arkadas Test diye konu ilk basta belirtmis devam eder yada etmez bilmiyorum hayirlisi olsun.Patlamış liste
lnk oluHarika ve geçişler mükemmel - Bağlantım 100 MB Fiber Geçişler yavaş olan kişiler sanırım bağlantıları kötü.
Bu iş Bağlantı hızı Cihaz önemli .
Kanalların Bazıları olmaması yada başka isim ile başka kanal açılması hiç sorun değil.
Güzel yoldasın devam
Dipnot ( kayıt 1dk lık mı yapıldı 1 dk sonra donuyor ) Amacın şuan sadece yayınları vermek ise harika.
Sunucu güçlendirdiğin zaman yayın süresi uzar sanırım
link oluEmeklerin icin tesekkurler.gelistirmeni bekliyoruz.Basarili buldum
Eline Koluna Saglik Kardesim,Hayirli Cumalar.Hayirli isler.Playlist güncellendi playlistlerinizi güncelleyin.
Kanalların hepsi açılıyor.
Kanal geçişleri hızlandırıldı.
Kanallar arttırıldı.
Kategorize edildi.
Gayet güzel olmuş ellerine sağlık tüm içerikler çalışıyor yalnız içerikler çok az devamını dilerim
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.