Televizo yardımlaşma başlığı

Kardeşim açıklasana sem bana kızıyon kendinde etik olmayan uygulamanı tanıtıyorsun paylaşıyorsun
Önce konuşmasını öğren, sonra yazım kurallarını öğren, sonra soru sor..
Uygulamamda Bein içerikleri yoktur.

Bu m3u aylar önce kurmuş olduğum salondaki tvde halen çalışıyor ama yeni aldığım tvde çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba? Fotoğraf kurallara aykırı ise mesajımı silebilirsiniz

Ekli dosyalar

• 20251107_093224.jpg
    20251107_093224.jpg
    4.7 MB · Görüntüleme: 32
muhtemelen adres ölmüştür, en son hali ile sizin tv de dosyası var.o yüzden tvde çalışır

Selamlar, hangi m3u kodu bulup televizo'ya yapıştırsam oynatma listesi bulunamadı diyor. Uygulamada sıkıntı mı var?

mrb tv yada tv box için yardımcı ses uygulası var mı film izlemek için.soundwave var ama işe yaramıyor.hazır sinema ses ayarı yada movie ses ayarı olan bi uygulama yada apk.vlc player yada km player yada night player uygulamarı işe yaramadı.aoto volume uygulmasınıda tv yada tv box kabul etmedi

mrb tv yada tv box için yardımcı ses uygulası var mı film izlemek için.soundwave var ama işe yaramıyor.hazır sinema ses ayarı yada movie ses ayarı olan bi uygulama yada apk.vlc player yada km player yada night player uygulamarı işe yaramadı.aoto volume uygulmasınıda tv yada tv box kabul etmedi
Eğer tvnizde gerekli ses destekleri varsa ve tvboxta onu destekliyorsa otomatik olarak sorun çözülür. Benim tvboxta dolby var diyelim. Tvde yok o zaman bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

tv de dolby var.ben sadece yardımcı bir akk yada uygulama arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Geri