Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bey O Bi KereAdnana diyorum
Önce konuşmasını öğren, sonra yazım kurallarını öğren, sonra soru sor..Kardeşim açıklasana sem bana kızıyon kendinde etik olmayan uygulamanı tanıtıyorsun paylaşıyorsun
nasıl alıyoruz hocam premiumTelevizo premium kullanıyorum ama cepte daha verimli çalışıyor. TV box ta öyle değil.
Yaz Google a Televizo premium APK diosya co diye indirnasıl alıyoruz hocam premium
Cevap için teşekkür ederim..muhtemelen adres ölmüştür, en son hali ile sizin tv de dosyası var.o yüzden tvde çalışır
Uygulamada sıkıntı yok.Selamlar, hangi m3u kodu bulup televizo'ya yapıştırsam oynatma listesi bulunamadı diyor. Uygulamada sıkıntı mı var?
Eğer tvnizde gerekli ses destekleri varsa ve tvboxta onu destekliyorsa otomatik olarak sorun çözülür. Benim tvboxta dolby var diyelim. Tvde yok o zaman bir işe yaramaz diye düşünüyorum.mrb tv yada tv box için yardımcı ses uygulası var mı film izlemek için.soundwave var ama işe yaramıyor.hazır sinema ses ayarı yada movie ses ayarı olan bi uygulama yada apk.vlc player yada km player yada night player uygulamarı işe yaramadı.aoto volume uygulmasınıda tv yada tv box kabul etmedi