TeşekkürlerListe türü ile ilgilidir o işlem.
Url veya dosya değil Xtream kod kullanlmalısınız(kullanıcı adı, parola, sunucu adresi şeklinde girilen liste türü)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerListe türü ile ilgilidir o işlem.
Url veya dosya değil Xtream kod kullanlmalısınız(kullanıcı adı, parola, sunucu adresi şeklinde girilen liste türü)
birden fazla liste ekleme farkı var diğer farklar konusunda bir şey diyemeyeceğim en büyük artısı birden fazla liste ekleyebilmekBence televizo premium ile free arasında pek bir fark yok
listeye ve içeriğe göre değişir.Kalite ayarlaması varmı acaba 720p , 1080p gibi?
Ben premium olmayana da birden fazla liste ekliyorumbirden fazla liste ekleme farkı var diğer farklar konusunda bir şey diyemeyeceğim en büyük artısı birden fazla liste ekleyebilmek
listeye ve içeriğe göre değişir.
reklam izle bir saat premium veriyor onu diyorsanız eğer. Ben televizoyu satın almadım ama eğer fırsatım olursa onu da satın alabilirim destek amaçlı. M3u-Iptv uygulamasını aldım tivimate gibi. Onun dışında nextv uygulamasını aldım. Uyguna gelirse uygulamaları satın alıyorum genelde.Ben premium olmayana da birden fazla liste ekliyorum![]()
hayır bende premium eski versiyon vardı çok agırdı kaldırıp normal televizo yükledim ve daha hızlı kullanıyorumreklam izle bir saat premium veriyor onu diyorsanız eğer. Ben televizoyu satın almadım ama eğer fırsatım olursa onu da satın alabilirim destek amaçlı. M3u-Iptv uygulamasını aldım tivimate gibi. Onun dışında nextv uygulamasını aldım. Uyguna gelirse uygulamaları satın alıyorum genelde.
Filmler genelde 1080p oldugu için kasma yapıyor ne yazık ki. Tvler de kasma olayı yokTelevizo'da filmleri izlerken sürekli donuyor. Çözümü bilen yada bulan varsa paylaşırsa sevinirim.
Başka oynatıcıda açmayı denediniz mi?Televizioda bu video formatı desteklemiyor. Haricî oynaticida deneyin çıkıyor.nasil düzelir
başka iptv uygulaması öneriniz var mıApk indirmeni öneririm ama indirirken virüstotal gibi uygulamaları kulan ama şunu diyim ben senin yerinde olsam başka bir ip tv uygulaması yüklerdim ama bu ip tv uygulamasında kalacaksan happymodan indirebilirsin
televizo yüklemene yardımcı olabilecek kişiler var burada. inat rec için farklı konulara yazmanı öneririmArkadaşlar yardim unix tv Lg televizyona uygulama yükleyemiyorum örnek inat tv veya rec tv gibi
HayirBaşka oynatıcıda açmayı denediniz mi?
farklı oynatıcıda açmayı deneyin isterseniz
Deneme yapayım açarsa sorun televizio daMytvonline+ıp tv player,xtream iptv ve IPTV playere öneririm
Tmm tşkfarklı oynatıcıda açmayı deneyin isterseniz