Televizo yardımlaşma başlığı

Kalite ayarlaması varmı acaba 720p , 1080p gibi?

Ben premium olmayana da birden fazla liste ekliyorum :)
reklam izle bir saat premium veriyor onu diyorsanız eğer. Ben televizoyu satın almadım ama eğer fırsatım olursa onu da satın alabilirim destek amaçlı. M3u-Iptv uygulamasını aldım tivimate gibi. Onun dışında nextv uygulamasını aldım. Uyguna gelirse uygulamaları satın alıyorum genelde.

Televizo'da filmleri izlerken sürekli donuyor. Çözümü bilen yada bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

reklam izle bir saat premium veriyor onu diyorsanız eğer. Ben televizoyu satın almadım ama eğer fırsatım olursa onu da satın alabilirim destek amaçlı. M3u-Iptv uygulamasını aldım tivimate gibi. Onun dışında nextv uygulamasını aldım. Uyguna gelirse uygulamaları satın alıyorum genelde.
hayır bende premium eski versiyon vardı çok agırdı kaldırıp normal televizo yükledim ve daha hızlı kullanıyorum

Televizo'da filmleri izlerken sürekli donuyor. Çözümü bilen yada bulan varsa paylaşırsa sevinirim.
Filmler genelde 1080p oldugu için kasma yapıyor ne yazık ki. Tvler de kasma olayı yok

Televizioda bu video formatı desteklemiyor. Haricî oynaticida deneyin çıkıyor.nasil düzelir

Apk indirmeni öneririm ama indirirken virüstotal gibi uygulamaları kulan ama şunu diyim ben senin yerinde olsam başka bir ip tv uygulaması yüklerdim ama bu ip tv uygulamasında kalacaksan happymodan indirebilirsin

Apk indirmeni öneririm ama indirirken virüstotal gibi uygulamaları kulan ama şunu diyim ben senin yerinde olsam başka bir ip tv uygulaması yüklerdim ama bu ip tv uygulamasında kalacaksan happymodan indirebilirsin
başka iptv uygulaması öneriniz var mı

Mytvonline+ıp tv player,xtream iptv ve IPTV playere öneririm

Anlamsız - Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak Yasaktır!
Arkadaşlar yardim unix tv Lg televizyona uygulama yükleyemiyorum örnek inat tv veya rec tv gibi

Arkadaşlar yardim unix tv Lg televizyona uygulama yükleyemiyorum örnek inat tv veya rec tv gibi
televizo yüklemene yardımcı olabilecek kişiler var burada. inat rec için farklı konulara yazmanı öneririm

O zaman sana bir wep site önerim ip tv çok benziyor ***

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri