1.9.7.86 verisyonu çıkmış var mıdır modlusu yada modlayabilecek? @patr0n @sinetechumit
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Modlu olarak paylaşılan bir apk mevcut bakın isterseniz. Televizo koruması sağlam bir koruma gelipte burada ben modladım diyen net yalan söylüyordur. Ne zaman internette mod paylaşılırsa o zaman ben yaptım diye gelirler. Modlanan uygulamayı modlamakta ayrı bir durum.1.9.7.86 verisyonu çıkmış var mıdır modlusu yada modlayabilecek? @patr0n @sinetechumit
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
en temizi modcu dan alıp modlamak bence montcu dan mont almak gibiModlu olarak paylaşılan bir apk mevcut bakın isterseniz. Televizo koruması sağlam bir koruma gelipte burada ben modladım diyen net yalan söylüyordur. Ne zaman internette mod paylaşılırsa o zaman ben yaptım diye gelirler. Modlanan uygulamayı modlamakta ayrı bir durum.Neyse bahsettiğim apk burada bi bakın isterseniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
En temizi modlanmış uygulamayı ben modladım diye sunmamak başkasının yaptığı işe çöreklenmemek şayet bu iyi bir şey olsaydı şu an burada paylaşmadığım mod uygulama kalmazdı. Ben kendim modlamadığım sürece bunu ben modladım diye paylaşmam abi.en temizi modcu dan alıp modlamak bence montcu dan mont almak gibi
senin modlu bir uygulamanı alıp çörek mod diye sunasım geldiEn temizi modlanmış uygulamayı ben modladım diye sunmamak başkasının yaptığı işe çöreklenmemek şayet bu iyi bir şey olsaydı şu an burada paylaşmadığım mod uygulama kalmazdı. Ben kendim modlamadığım sürece bunu ben modladım diye paylaşmam abi.![]()
modunmoduPeki modcuyu modlarlarsa ne olur
Modcuyu nasıl modlayacaklar hocam detay verebilir misiniz ?Peki modcuyu modlarlarsa ne olur
hocam cevap için teşekkürler ancak o sitede son verisyonun modu yok. 1.9.3.21 versiyonunun modu varModlu olarak paylaşılan bir apk mevcut bakın isterseniz. Televizo koruması sağlam bir koruma gelipte burada ben modladım diyen net yalan söylüyordur. Ne zaman internette mod paylaşılırsa o zaman ben yaptım diye gelirler. Modlanan uygulamayı modlamakta ayrı bir durum.Neyse bahsettiğim apk burada bi bakın isterseniz.
liteapks isimli site televizyo uygulaması her güncelleme aldığı zaman en son sürümü modlu diye yayınlıyor ama link'e girince bakıyorsunuz ki çok eski bir sürümü. Şuan için modlu en güncel sürüm @theperfectstrom 'un paylaştığı 1.9.4.0 sürümüdür. Nette daha güncel modlusu yok. (Yada en azından ben bulamadım)Modlu olarak paylaşılan bir apk mevcut bakın isterseniz. Televizo koruması sağlam bir koruma gelipte burada ben modladım diyen net yalan söylüyordur. Ne zaman internette mod paylaşılırsa o zaman ben yaptım diye gelirler. Modlanan uygulamayı modlamakta ayrı bir durum.Neyse bahsettiğim apk burada bi bakın isterseniz.
Hocam sitenin suçu son sürüm mod olarak başlık girmişler. Dediğim gibi televizonun koruması sağlam bir koruma internete düşerse veya düştüyse bulan paylaşır ama onun harici bunu ben modladım diye gelen yalan söylüyordur. O yüzden bunun tek çaresi internete düşmesini beklemek. Tivimate uygulaması da öyle hep eski sürümleri ben bunu modladım diye sunuyolar sebebi zaten o kırılmış üstüne toast basıp ben yaptım denmesi yeni sürümlerde kimse çıkıp aha ben bunu modladım diyemiyo çünkü ortada çöreklenecek mod yok.hocam cevap için teşekkürler ancak o sitede son verisyonun modu yok. 1.9.3.21 versiyonunun modu var
Ekli dosyayı görüntüle 4696
Merhaba Sinetech mobil apk uygulamasını nerden indirebilirim?Bende kurulu olanmış, sorsan söylerdim ya da verirdim gibi bir durum oldu) Şaka bir yana yine pişti
Ekli dosyayı görüntüle 947
Kendi kullanımım için basitçe yaptığım uygulamayı isterseniz kullanabilirsiniz.Merhaba Sinetech mobil apk uygulamasını nerden indirebilirim?
@Sinetech abi yetiş! Adnan abi forumunun korsanını yapmış dağıtıyor. (Çok pis ispiyonlarımKendi kullanımım için basitçe yaptığım uygulamayı isterseniz kullanabilirsiniz.
Bi kere korsan değil o
Eline emeğine düşüncene sağlık harikaKendi kullanımım için basitçe yaptığım uygulamayı isterseniz kullanabilirsiniz.