Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

1.9.7.86 verisyonu çıkmış var mıdır modlusu yada modlayabilecek? @patr0n @sinetechumit

Modlu olarak paylaşılan bir apk mevcut bakın isterseniz. Televizo koruması sağlam bir koruma gelipte burada ben modladım diyen net yalan söylüyordur. Ne zaman internette mod paylaşılırsa o zaman ben yaptım diye gelirler. Modlanan uygulamayı modlamakta ayrı bir durum.😅 Neyse bahsettiğim apk burada bi bakın isterseniz.

Modlu olarak paylaşılan bir apk mevcut bakın isterseniz. Televizo koruması sağlam bir koruma gelipte burada ben modladım diyen net yalan söylüyordur. Ne zaman internette mod paylaşılırsa o zaman ben yaptım diye gelirler. Modlanan uygulamayı modlamakta ayrı bir durum.😅 Neyse bahsettiğim apk burada bi bakın isterseniz.
en temizi modcu dan alıp modlamak bence montcu dan mont almak gibi

en temizi modcu dan alıp modlamak bence montcu dan mont almak gibi
En temizi modlanmış uygulamayı ben modladım diye sunmamak başkasının yaptığı işe çöreklenmemek şayet bu iyi bir şey olsaydı şu an burada paylaşmadığım mod uygulama kalmazdı. Ben kendim modlamadığım sürece bunu ben modladım diye paylaşmam abi. 😅

En temizi modlanmış uygulamayı ben modladım diye sunmamak başkasının yaptığı işe çöreklenmemek şayet bu iyi bir şey olsaydı şu an burada paylaşmadığım mod uygulama kalmazdı. Ben kendim modlamadığım sürece bunu ben modladım diye paylaşmam abi. 😅
senin modlu bir uygulamanı alıp çörek mod diye sunasım geldi :D

Peki modcuyu modlarlarsa ne olur

hocam cevap için teşekkürler ancak o sitede son verisyonun modu yok. 1.9.3.21 versiyonunun modu var
1739965675253

liteapks isimli site televizyo uygulaması her güncelleme aldığı zaman en son sürümü modlu diye yayınlıyor ama link'e girince bakıyorsunuz ki çok eski bir sürümü. Şuan için modlu en güncel sürüm @theperfectstrom 'un paylaştığı 1.9.4.0 sürümüdür. Nette daha güncel modlusu yok. (Yada en azından ben bulamadım)

hocam cevap için teşekkürler ancak o sitede son verisyonun modu yok. 1.9.3.21 versiyonunun modu var
Ekli dosyayı görüntüle 4696
Hocam sitenin suçu son sürüm mod olarak başlık girmişler. Dediğim gibi televizonun koruması sağlam bir koruma internete düşerse veya düştüyse bulan paylaşır ama onun harici bunu ben modladım diye gelen yalan söylüyordur. O yüzden bunun tek çaresi internete düşmesini beklemek. Tivimate uygulaması da öyle hep eski sürümleri ben bunu modladım diye sunuyolar sebebi zaten o kırılmış üstüne toast basıp ben yaptım denmesi yeni sürümlerde kimse çıkıp aha ben bunu modladım diyemiyo çünkü ortada çöreklenecek mod yok.

Dediğim gibi kıran olursa internete düşer o zaman paylaşılır şuan için başka çaresi yok ha ben yine göz atarım ama bundan 1 2 versiyon öncesine baktığımda başarısız olmuştum yine denerim şansımı zaten sil yükle sil yükle yalama oldu.

Yenisi düşene kadar @theperfectstrom abimin paylaştığı sürümü kullanabilirsiniz.

Geri