Televizio mu Tivimate mi ?

ücretsiz uygulamaları dene...şunların premium modunu vakit bulursam paylaşacam

ücretsiz uygulamaları dene...şunların premium modunu vakit bulursam paylaşacam
Tivimate mod olanların tek sıkıntısı film diziyi canlı gibi açması yani ileri geride yapamıyorsun varsa başka sürümü modlu paylaşırsan sevinirim

Tivimate mod olanların tek sıkıntısı film diziyi canlı gibi açması yani ileri geride yapamıyorsun varsa başka sürümü modlu paylaşırsan sevinirim
Hayır yanılıyorsun, çünkü ben TiviMate Mıdlu kullanıyorum ve vod videolarını ileri geri alabiliyorum, durabiliyorum. Öyle biri sıkıntısı yok yani.

Her uygulamayı kur dene hangisini beğenirsen onunla devam et, ama alternatifsiz çalışma derim...

Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar.Benimde en sevmediğim uygulamalardan bu ikisi.Televizo geliştirici seçeneklerini kapatmadan çalışmıyor.Onu kapatmakta cihazı yavaşlatıyor.

Hayır yanılıyorsun, çünkü ben TiviMate Mıdlu kullanıyorum ve vod videolarını ileri geri alabiliyorum, durabiliyorum. Öyle biri sıkıntısı yok yani.
Hocam merhabalar, bende bu uygulamanın 1 yıllık kullanımını almıştım hatta son günlerindeyim. Ama lisanslı olmasına rağmen bende ileri geri alamıyorum. Güncellemeleri falan hep yapıyorum ama ayarlarında mı bir sorun var acaba?

• Beğen
Tepkiler: MBA
Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar.Benimde en sevmediğim uygulamalardan bu ikisi.Televizo geliştirici seçeneklerini kapatmadan çalışmıyor.Onu kapatmakta cihazı yavaşlatıyor.
Sanırım kullandığız cihazdan kaynaklı, bende böyle bir problem yok.

Televizyo çok akıcı bir uygulama lakin tvmate'e göre çok eksikleri var, zamanla geliştirilerek daha da güzel olacağı inancındayım. Şu an en büyük eksiği Vod ve serieslerde kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. TVmate en güzel özelliği ise bir vod veya series araması yaptığınızda aktif hesabı değil bünyesindeki bütün iptv hesaplarının hepsinde arama yaparak sonuç veriyor.

Geri