Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tivimate mod olanların tek sıkıntısı film diziyi canlı gibi açması yani ileri geride yapamıyorsun varsa başka sürümü modlu paylaşırsan sevinirimücretsiz uygulamaları dene...şunların premium modunu vakit bulursam paylaşacam
Hayır yanılıyorsun, çünkü ben TiviMate Mıdlu kullanıyorum ve vod videolarını ileri geri alabiliyorum, durabiliyorum. Öyle biri sıkıntısı yok yani.Tivimate mod olanların tek sıkıntısı film diziyi canlı gibi açması yani ileri geride yapamıyorsun varsa başka sürümü modlu paylaşırsan sevinirim
Mercedes ile pejo 106 kıyaslaması olur. Tabii bence.Hangi uygulama ömürlük satın almaya değer ?
Hangi sürüm kralHayır yanılıyorsun, çünkü ben TiviMate Mıdlu kullanıyorum ve vod videolarını ileri geri alabiliyorum, durabiliyorum. Öyle biri sıkıntısı yok yani.
Tivimate kullanıyorum memnunum tavsiye ederimHangi uygulama ömürlük satın almaya değer ?
Hocam merhabalar, bende bu uygulamanın 1 yıllık kullanımını almıştım hatta son günlerindeyim. Ama lisanslı olmasına rağmen bende ileri geri alamıyorum. Güncellemeleri falan hep yapıyorum ama ayarlarında mı bir sorun var acaba?Hayır yanılıyorsun, çünkü ben TiviMate Mıdlu kullanıyorum ve vod videolarını ileri geri alabiliyorum, durabiliyorum. Öyle biri sıkıntısı yok yani.
2.8Hangi sürüm kral
Sanırım kullandığız cihazdan kaynaklı, bende böyle bir problem yok.Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar.Benimde en sevmediğim uygulamalardan bu ikisi.Televizo geliştirici seçeneklerini kapatmadan çalışmıyor.Onu kapatmakta cihazı yavaşlatıyor.