telekom prime taahütüm bitiyor var mı bildiğiniz kampanya minimum 20 gb internet?

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
97
şöyle 3 ay gidip geri dönebilinicek veya kalıcı da olur turkcell rahat filan var mı 300 350 bandı öneriler?

Usta Türk Telekom da kal bence diğerleri de aynı ben turkcell kullanıyorum ama köyde falan çekmiyor şehirde bile hepsi aynı

Bakilerin kendilerine özel indirimleri oluyor. Bayilere bakmanızı öneririm. Öncesinde internetten diğer operatörlerin hat taşıma kampanyalarına bakınız. Daha rahat karşılaştırıp işlem yapabilirsiniz.

Mesela Turkcell’in şöyle kampanyaları var;
Şu kampanya 8-15 yaş için geçerli
IMG 9579

Diğerleri de şunlar
IMG 9580
IMG 9581

Bu kampanyalar internette çoğu zaman olmuyor ama bayiler kendileri bu tür kampanya yapıyor.

Geçenlerde TürkTelekoma arkadaşın hattını taşıdık. 40 gb internet + sınırsız sosyal medya 260₺ idi. Bedava fiyat :) ama bitti tabi.

Umarım yardımcı olur. İyi forumlar

Bakilerin kendilerine özel indirimleri oluyor. Bayilere bakmanızı öneririm. Öncesinde internetten diğer operatörlerin hat taşıma kampanyalarına bakınız. Daha rahat karşılaştırıp işlem yapabilirsiniz.

Mesela Turkcell’in şöyle kampanyaları var;
Şu kampanya 8-15 yaş için geçerli
Ekli dosyayı görüntüle 9912

Diğerleri de şunlar
Ekli dosyayı görüntüle 9913
Ekli dosyayı görüntüle 9914

Bu kampanyalar internette çoğu zaman olmuyor ama bayiler kendileri bu tür kampanya yapıyor.

Geçenlerde TürkTelekoma arkadaşın hattını taşıdık. 40 gb internet + sınırsız sosyal medya 260₺ idi. Bedava fiyat :) ama bitti tabi.

Umarım yardımcı olur. İyi forumlar
teşekkürler valla şunu da tesadüfen demin internet de gördüm tahhüt tam bitmeden geçersek cayma bedeli yansıyomuş aşırı saçma sen çıkar son faturamı bana son ay telekomdayım şuan 26 akşamı bitiyomuş 27 si taşırsın dediler 2 3 gün geçme süresinde patlamamak için risk almıyıp 27 si faturasıza geçiricem 1 aylık 3gb 180 tl en dip taşınana kadar idare eder yada o ara iyi bir internet paket varsa ekler 1 ay kullanırım tahütsüz 700 tl hattım 25+5gb sosyal medya 5gb bile biterse o arada 700 alırız dediler işi riske atmaya gerek yok :D

Bunları da inceleyebilirsiniz Türk telekom’u var bitiyor yalnız tavsiye ederimIMG 0876IMG 0877IMG 0878IMG 0879

Usta Türk Telekom da kal bence diğerleri de aynı ben turkcell kullanıyorum ama köyde falan çekmiyor şehirde bile hepsi aynı
istanbul da çekmiyen hat yok ya hat iyi kötü aman aman fark yoktur yani telekom turkcell arası hep döndüm ama yıllardır vodafone kullan da çok hattı sene de 1 kez taşımak lazım hava değişimi iyi oluyor kazıklanmasak aynı yerde kalırız ama dunyanın en saçma sistemi

Süper Star 20 GBTurkcell Önerisi

20GB 175 tl​

• 1000DK + 200SMS
  • Numaranızı Turkcell'e taşıdıktan sonra dijital kanallardan veya bayilerden paketi yüklemeniz gerekmektedir.
  • Paketi yükledikten sonra 3 ay boyunca sabit fiyatlı olarak yararlanabilirsiniz.
  • Paketi detaylı incelemek için .
şuna göz koydum faturasız 3 ay takılırım

E devlette tarifeleri karşılaştırma bölümü var oraya bir bakın isterseniz. Operatörlerin hepsi birbirinden beter ve çok aşırı pahalı. Ben şuan Vodafone kullanıyorum cayma bedeli yüksek olmasa bugün çıkarım. Türkiye'de düzen şöyle her sene mutlaka geçiş yapacaksın yoksa olmuyor maalesef kötü sömürüyorlar.

bu hat değiştirme işinde herhangi bir hata geçiş yapıp örneğin şuan telekomdasın turkcelle geçiş yapıp bir hafta sonra geri telekoma geçebiliyorsun bir arkadaşım yapmış öyle bir uyanıklık inanasım gelmedi ama yaptım dedi :) varmı başka böyle bişe yapan

bu hat değiştirme işinde herhangi bir hata geçiş yapıp örneğin şuan telekomdasın turkcelle geçiş yapıp bir hafta sonra geri telekoma geçebiliyorsun bir arkadaşım yapmış öyle bir uyanıklık inanasım gelmedi ama yaptım dedi :) varmı başka böyle bişe yapan
Öyle oluyor ama diğer hatta belli bir süre geçirmediği için yeni müşteri kampanyalarından faydalanamıyor diye biliyorum.

Ben 😂 hattım turkcell idi, taahhütümün bitmesine yirmi gün kala vodafone en ucuz tarifeye geçtim (turkcellde taahhüt bitimine bir ay kala cayma cezası çıkmıyor) , iki gün sonra vodafone hattı açıldığı gün tele taktım ve aynı gün turkcelle gittim yeni müşteri kampanyası ile istediğim tarifeye geçtim, iki sonra da turkcell hattımı taktım, bir ay sonra vodafone 47 tl fatura yansıttı o kadar ✌

2024 Aralık ayın da Turkcel den TT geçtim..Evde çekim sorunu olduğunu belirttim,1 hafta geri dönüş süresi var denildi...Tabi geri dönüş de Turkcel kampanya vs.. faydalanma yok du,bildiğim kadarıyla...O zaman ki Turkcel paketi 450 TL ye geliyordu..TT aynı paket 200 TL ve çekim gücü çok iyii..
Vodafone Ülke genelinde çekim kalitesi en kötü operatör.!!!

teşekkürler valla şunu da tesadüfen demin internet de gördüm tahhüt tam bitmeden geçersek cayma bedeli yansıyomuş aşırı saçma sen çıkar son faturamı bana son ay telekomdayım şuan 26 akşamı bitiyomuş 27 si taşırsın dediler 2 3 gün geçme süresinde patlamamak için risk almıyıp 27 si faturasıza geçiricem 1 aylık 3gb 180 tl en dip taşınana kadar idare eder yada o ara iyi bir internet paket varsa ekler 1 ay kullanırım tahütsüz 700 tl hattım 25+5gb sosyal medya 5gb bile biterse o arada 700 alırız dediler işi riske atmaya gerek yok :D
Normalde son 1 ayda taahhüt geçişi yapıldığında cayma bedeli alınmıyordu benim pttcell hattını son 10 günde taşıdım bugünkü fatura 400 tl geldi.220 tl olması gerekirken.hatta taahhüt cayma bedeli için sorgulama yapmıştım herhangi bir cayma bedeli çıkmamıştı.pttcell müşteri hizmetlerine zaten ulaşılamıyor.koca firmanın iletişim elemanı yok derdini soramıyorsun bile.memleketin çivisi çıktı.

E devlette tarifeleri karşılaştırma bölümü var oraya bir bakın isterseniz. Operatörlerin hepsi birbirinden beter ve çok aşırı pahalı. Ben şuan Vodafone kullanıyorum cayma bedeli yüksek olmasa bugün çıkarım. Türkiye'de düzen şöyle her sene mutlaka geçiş yapacaksın yoksa olmuyor maalesef kötü sömürüyorlar.
İnternet de öyle Superonline taahüdüm bitiyor, net % 50 artış var fiyatlarda.Şeker olarak, hızı 500den 1000e çıkarıyor ama upload hâlâ 50

Son düzenleme:

Geri