Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürler valla şunu da tesadüfen demin internet de gördüm tahhüt tam bitmeden geçersek cayma bedeli yansıyomuş aşırı saçma sen çıkar son faturamı bana son ay telekomdayım şuan 26 akşamı bitiyomuş 27 si taşırsın dediler 2 3 gün geçme süresinde patlamamak için risk almıyıp 27 si faturasıza geçiricem 1 aylık 3gb 180 tl en dip taşınana kadar idare eder yada o ara iyi bir internet paket varsa ekler 1 ay kullanırım tahütsüz 700 tl hattım 25+5gb sosyal medya 5gb bile biterse o arada 700 alırız dediler işi riske atmaya gerek yokBakilerin kendilerine özel indirimleri oluyor. Bayilere bakmanızı öneririm. Öncesinde internetten diğer operatörlerin hat taşıma kampanyalarına bakınız. Daha rahat karşılaştırıp işlem yapabilirsiniz.
Mesela Turkcell’in şöyle kampanyaları var;
Şu kampanya 8-15 yaş için geçerli
Ekli dosyayı görüntüle 9912
Diğerleri de şunlar
Ekli dosyayı görüntüle 9913
Ekli dosyayı görüntüle 9914
Bu kampanyalar internette çoğu zaman olmuyor ama bayiler kendileri bu tür kampanya yapıyor.
Geçenlerde TürkTelekoma arkadaşın hattını taşıdık. 40 gb internet + sınırsız sosyal medya 260₺ idi. Bedava fiyatama bitti tabi.
Umarım yardımcı olur. İyi forumlar
istanbul da çekmiyen hat yok ya hat iyi kötü aman aman fark yoktur yani telekom turkcell arası hep döndüm ama yıllardır vodafone kullan da çok hattı sene de 1 kez taşımak lazım hava değişimi iyi oluyor kazıklanmasak aynı yerde kalırız ama dunyanın en saçma sistemiUsta Türk Telekom da kal bence diğerleri de aynı ben turkcell kullanıyorum ama köyde falan çekmiyor şehirde bile hepsi aynı
prime ben 240 mı ne kullanıyorum 25+5 460 a mı ne yeniliyorlar prime güzel aslında ama gidersem aralık gibi dönsem 300 lerde olur yıl sonu biliyorumBunları da inceleyebilirsiniz Türk telekom’u var bitiyor yalnız tavsiye ederimEkli dosyayı görüntüle 9916Ekli dosyayı görüntüle 9917Ekli dosyayı görüntüle 9918Ekli dosyayı görüntüle 9919
Öyle oluyor ama diğer hatta belli bir süre geçirmediği için yeni müşteri kampanyalarından faydalanamıyor diye biliyorum.bu hat değiştirme işinde herhangi bir hata geçiş yapıp örneğin şuan telekomdasın turkcelle geçiş yapıp bir hafta sonra geri telekoma geçebiliyorsun bir arkadaşım yapmış öyle bir uyanıklık inanasım gelmedi ama yaptım dedivarmı başka böyle bişe yapan
Benbu hat değiştirme işinde herhangi bir hata geçiş yapıp örneğin şuan telekomdasın turkcelle geçiş yapıp bir hafta sonra geri telekoma geçebiliyorsun bir arkadaşım yapmış öyle bir uyanıklık inanasım gelmedi ama yaptım dedivarmı başka böyle bişe yapan
2024 Aralık ayın da Turkcel den TT geçtim..Evde çekim sorunu olduğunu belirttim,1 hafta geri dönüş süresi var denildi...Tabi geri dönüş de Turkcel kampanya vs.. faydalanma yok du,bildiğim kadarıyla...O zaman ki Turkcel paketi 450 TL ye geliyordu..TT aynı paket 200 TL ve çekim gücü çok iyii..bu hat değiştirme işinde herhangi bir hata geçiş yapıp örneğin şuan telekomdasın turkcelle geçiş yapıp bir hafta sonra geri telekoma geçebiliyorsun bir arkadaşım yapmış öyle bir uyanıklık inanasım gelmedi ama yaptım dedivarmı başka böyle bişe yapan
Normalde son 1 ayda taahhüt geçişi yapıldığında cayma bedeli alınmıyordu benim pttcell hattını son 10 günde taşıdım bugünkü fatura 400 tl geldi.220 tl olması gerekirken.hatta taahhüt cayma bedeli için sorgulama yapmıştım herhangi bir cayma bedeli çıkmamıştı.pttcell müşteri hizmetlerine zaten ulaşılamıyor.koca firmanın iletişim elemanı yok derdini soramıyorsun bile.memleketin çivisi çıktı.teşekkürler valla şunu da tesadüfen demin internet de gördüm tahhüt tam bitmeden geçersek cayma bedeli yansıyomuş aşırı saçma sen çıkar son faturamı bana son ay telekomdayım şuan 26 akşamı bitiyomuş 27 si taşırsın dediler 2 3 gün geçme süresinde patlamamak için risk almıyıp 27 si faturasıza geçiricem 1 aylık 3gb 180 tl en dip taşınana kadar idare eder yada o ara iyi bir internet paket varsa ekler 1 ay kullanırım tahütsüz 700 tl hattım 25+5gb sosyal medya 5gb bile biterse o arada 700 alırız dediler işi riske atmaya gerek yok![]()
İnternet de öyle Superonline taahüdüm bitiyor, net % 50 artış var fiyatlarda.Şeker olarak, hızı 500den 1000e çıkarıyor ama upload hâlâ 50E devlette tarifeleri karşılaştırma bölümü var oraya bir bakın isterseniz. Operatörlerin hepsi birbirinden beter ve çok aşırı pahalı. Ben şuan Vodafone kullanıyorum cayma bedeli yüksek olmasa bugün çıkarım. Türkiye'de düzen şöyle her sene mutlaka geçiş yapacaksın yoksa olmuyor maalesef kötü sömürüyorlar.