TCL C655 QLED TV hakkındaki görüşleriniz

Kullanıcı Profili(Spor-Aksiyon filmleri-Belgesel)
Ürünün Kullanım Ortamı ve şekli(ofis-ev-yoğun gün ışığı alan-tüm gün açık-akşamları)
Uydu yayını-internet tv-Digital plaltform kullanımı
Oturma Düzeni(kare-dikdörtgen oda-yan açıdan-karşıdan seyretmek)
Televizyon kullanınılan bölge (servis ulaşım) bu soruların cevabına göre marka-ölçü-panel-servis dikkate alınarak seçin yapılmalı.Tabii ki en önemlisi BÜTÇE

Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Türkiye'deki tek özgün marka olarak sanırım bu marka var . Diğer markalar Arçelik. Vestel ve Beko tarafından üretiliyor. Yani aslında üzerinde farklı bir marka yazan Vestel ya da Arçelik/Beko almış oluyorsunuz.
Servis konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Aynı anda Toshiba da almıştım. Uzun uğraşlar sonunda Toshiba'yı iade ettim. Koskoca televizyona 1 gb ram 8 gb hafıza koymuşlar. İşlemci dersen hakeza berbat. Ana sayfadan herhangi bir uygulamaya tıklayıp girmek epey bir zaman alıoyordu.

C645 kullanıyorum. Çok memnunum. Ne istersen yapabilirsin. Modem TV'ye yakınsa bir ethernet kablo alıp bağlarsan çok daha stabil çalışır. TV'den kaynaklı Wifi problemi değil. Maalesef modemler yetersiz kalıyor. TKGS kurulumunda EPG (yayın programları) çalışmıyor. Manual kurulum yapman gerekiyor. Çok da önemli değil bence. Bir türlü düzeltmediler bu problemi. Sürekli 3 ayda bir güncelleme geliyor. Kendi servisleri yok. Anlaşmalı servisler geliyor. Bana kurulum için Philips servis geldi. Duvara monajı da bedelsiz yapıyorlar. Aparatı senin alman gerekiyor.
Gözün kapalı al. C655 'te subwoofer 'da var.

65C655 Pro modelini kullanıyorum 1 haftadır. Vatan'da gece kampanyasıyla 39600 liraya aldım. Gözü kapalı tavsiye ederim. Ses kalitesi, görüntü kalitesi oldukça iyi. Laptop bağlayıp oyun oynadım 120hz destekliyor, nintendo switch bağladım upscale çok iyi. Dizi film izlerken siyahlar çok çok iyi neredeyse oled gibi. Bu fiyatlara daha iyi bir tv olduğunu düşünmüyorum.

65C655 Pro modelini kullanıyorum 1 haftadır. Vatan'da gece kampanyasıyla 39600 liraya aldım. Gözü kapalı tavsiye ederim. Ses kalitesi, görüntü kalitesi oldukça iyi. Laptop bağlayıp oyun oynadım 120hz destekliyor, nintendo switch bağladım upscale çok iyi. Dizi film izlerken siyahlar çok çok iyi neredeyse oled gibi. Bu fiyatlara daha iyi bir tv olduğunu düşünmüyorum.
Ben de zaten PlayStation 5 bağlayacağım o yüzden değiştirmek istiyorum evdekini

Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Türkiye'deki tek özgün marka olarak sanırım bu marka var . Diğer markalar Arçelik. Vestel ve Beko tarafından üretiliyor. Yani aslında üzerinde farklı bir marka yazan Vestel ya da Arçelik/Beko almış oluyorsunuz.
Servis konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Aynı anda Toshiba da almıştım. Uzun uğraşlar sonunda Toshiba'yı iade ettim. Koskoca televizyona 1 gb ram 8 gb hafıza koymuşlar. İşlemci dersen hakeza berbat. Ana sayfadan herhangi bir uygulamaya tıklayıp girmek epey bir zaman alıoyordu.
Memnun musun değil misin çok iyi anlaşılmadı yazı

Aslında benim de korkum şu engelli olduğum için yatağa geçiyorum 65 derecelik bir açıyla bakmak zorunda kalıyorum görüntü kaybi yaşar mıyım

Geri