ShaggyErdi
Üye
- Konular
- 2
Televizyonu deneyimleyen var mı nasıl güzel mi alınır mı,?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Servislerin sıkıntılı olduğu yazılıyor.Televizyonu deneyimleyen var mı nasıl güzel mi alınır mı,?
Ben de zaten PlayStation 5 bağlayacağım o yüzden değiştirmek istiyorum evdekini65C655 Pro modelini kullanıyorum 1 haftadır. Vatan'da gece kampanyasıyla 39600 liraya aldım. Gözü kapalı tavsiye ederim. Ses kalitesi, görüntü kalitesi oldukça iyi. Laptop bağlayıp oyun oynadım 120hz destekliyor, nintendo switch bağladım upscale çok iyi. Dizi film izlerken siyahlar çok çok iyi neredeyse oled gibi. Bu fiyatlara daha iyi bir tv olduğunu düşünmüyorum.
Memnun musun değil misin çok iyi anlaşılmadı yazıBen yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Türkiye'deki tek özgün marka olarak sanırım bu marka var . Diğer markalar Arçelik. Vestel ve Beko tarafından üretiliyor. Yani aslında üzerinde farklı bir marka yazan Vestel ya da Arçelik/Beko almış oluyorsunuz.
Servis konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Aynı anda Toshiba da almıştım. Uzun uğraşlar sonunda Toshiba'yı iade ettim. Koskoca televizyona 1 gb ram 8 gb hafıza koymuşlar. İşlemci dersen hakeza berbat. Ana sayfadan herhangi bir uygulamaya tıklayıp girmek epey bir zaman alıoyordu.
Nasıl yani l3 değil miBunlarda l1 lisans varmı
Aslında benim de korkum şu engelli olduğum için yatağa geçiyorum 65 derecelik bir açıyla bakmak zorunda kalıyorum görüntü kaybi yaşar mıyım65C655 Pro modelini kullanıyorum 1 haftadır. Vatan'da gece kampanyasıyla 39600 liraya aldım. Gözü kapalı tavsiye ederim. Ses kalitesi, görüntü kalitesi oldukça iyi. Laptop bağlayıp oyun oynadım 120hz destekliyor, nintendo switch bağladım upscale çok iyi. Dizi film izlerken siyahlar çok çok iyi neredeyse oled gibi. Bu fiyatlara daha iyi bir tv olduğunu düşünmüyorum.