TCL Android tv için kanal düzenleme proğramı arıyorum

Merhaba arkadaşlar, yeni bir TCL Marka android tv aldım, kanal ayarından kanalları buldum, fakat bu kanalları tv üstünden yerlerini ayarlamaya kalkarsam çok zamanımı alacak, bunun için tavsiye edebileceğiniz "pc ye yüklenen" TCL Markanın veya android tv ler için kanal listesi düzenleme için proğramınız varmı?
Şimdi aklıma geldi kardeşim Sizin TV'de FAVORİ oluşturma/seçme opsiyonu yokmu🤔

Kanal düzenleme için en iyi programlardan biri Chansort. Hemen hemen tüm TV markalarını destekliyor.
Başlangıçta kullanımı biraz karışık ve zor geliyor. Ancak kullandıkça alışıyorsunuz.
Üstelik ücretsiz. Programın son versiyonunun indirme linki.

Aşağıdaki videoda kullanımını göstermişler.
Bu proğramramı Samsung smart tv m de bende kullanıyorum, oldukça iyi bir proğram. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, yeni bir TCL Marka android tv aldım, kanal ayarından kanalları buldum, fakat bu kanalları tv üstünden yerlerini ayarlamaya kalkarsam çok zamanımı alacak, bunun için tavsiye edebileceğiniz "pc ye yüklenen" TCL Markanın veya android tv ler için kanal listesi düzenleme için proğramınız varmı?
Bende de TV kanalları kendiliğinden siliniyor ve 'sinyal yok' uyarısı veriyor. Tekrar tarıyorum 2 gün sonra siliniyor

Geri