TCL Android tv için kanal düzenleme proğramı arıyorum

TheCeRRaNo

Üye
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, yeni bir TCL Marka android tv aldım, kanal ayarından kanalları buldum, fakat bu kanalları tv üstünden yerlerini ayarlamaya kalkarsam çok zamanımı alacak, bunun için tavsiye edebileceğiniz "pc ye yüklenen" TCL Markanın veya android tv ler için kanal listesi düzenleme için proğramınız varmı?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir TCL Marka android tv aldım, kanal ayarından kanalları buldum, fakat bu kanalları tv üstünden yerlerini ayarlamaya kalkarsam çok zamanımı alacak, bunun için tavsiye edebileceğiniz "pc ye yüklenen" TCL Markanın veya android tv ler için kanal listesi düzenleme için proğramınız varmı?
Afedersiniz yani koca TCL'de Kanal listelemelerini yapamıyormusunuz? çok ilginç geldi bende yakın gelecekte TCL Android TV almak istiyordum. Ayrıca hangi uydu cihazını kullanıyorsunuz veya kullanıyormusunuz.?

Afedersiniz yani koca TCL'de Kanal listelemelerini yapamıyormusunuz? çok ilginç geldi bende yakın gelecekte TCL Android TV almak istiyordum. Ayrıca hangi uydu cihazını kullanıyorsunuz veya kullanıyormusunuz.?
Uydu cihazı kullanmıyorum, Türksat kablo tv var. Ama ben o verdikleri kart takılıp kullanılan cihazı kullanmıyorum. Kartı conax modüle takarak kullanıyorum kardeş. Sen beni yanlış anlamışsın sanırım, kanal listesine girip tek tek kanal düzeltmek işkence... Ben kanal listesini usb atacağım pc den düzenleyip tekrar yükleyeceğim. Onun için proğram arıyorum.

Fikir olması açısından söylüyorum ; factory menu şifresini biliyorsanız kanal listesi yedeğini alıp, dosya uzantısı ne ise google da arama yapabilirsiniz, belki ilgili bir şeyler vardır. ( dahili uydu bölümü için geçerlidir ) kablo tv yedeğini alır mı bilmiyorum. kayıtlı kanal olduğunda alabilir.

Son düzenleme:
Diğer tvlerde de pek kolay değil, mesela Samsung'ta. Ben çözümü, tüm kanalları silip, sadece izleyebileceklerimi bırakarak buldum. Üç uydudan 10 kanal var şu an. Tv daha çok monitör işlevi görüyor, tv box vs için

Diğer tvlerde de pek kolay değil, mesela Samsung'ta. Ben çözümü, tüm kanalları silip, sadece izleyebileceklerimi bırakarak buldum. Üç uydudan 10 kanal var şu an. Tv daha çok monitör işlevi görüyor, tv box vs için
Samsungta çok kolay. Evde samsung tv de var, ben çok kolay onun kanal düzenlemesini yapıyorum

Uydu cihazı kullanmıyorum, Türksat kablo tv var. Ama ben o verdikleri kart takılıp kullanılan cihazı kullanmıyorum. Kartı conax modüle takarak kullanıyorum kardeş. Sen beni yanlış anlamışsın sanırım, kanal listesine girip tek tek kanal düzeltmek işkence... Ben kanal listesini usb atacağım pc den düzenleyip tekrar yükleyeceğim. Onun için proğram arıyorum.
Evet şimdi anladım ama kanal listesi düzenleme zor ve sıkıntılı Bir kanal düzenlemesi ne kadar zor olabilir ki Hele TCL gibi bir TV'de o zaman TCL kendine TV demesin yani yazılım fukarası işin garibi dünyanın en büyüklerinden ve dünyanın en büyük panel üreticisi

Ben Türksat TKGS yi kapalı yapıyorum. hem Android hem lg tv de. Tercih edilen listede HD yi seçiyorum. İlk başa HD kanallar geliyor. İlk kanalları zevkime taşıyorum sonra 12 den 20 ye kadar yeni kanal numaralandırması yapıyorum. İşim bitiyor. Ortalama elim alıştığı içinde 10 dk sürüyor o da en fazla kanalı bulamazsam veya kanal numaralandırması yaparken.

Kanal düzenleme için en iyi programlardan biri Chansort. Hemen hemen tüm TV markalarını destekliyor.
Başlangıçta kullanımı biraz karışık ve zor geliyor. Ancak kullandıkça alışıyorsunuz.
Üstelik ücretsiz. Programın son versiyonunun indirme linki.

Aşağıdaki videoda kullanımını göstermişler.

Geri