Hiç gerek yok buna, ilk temasta bana da böyle şeyler yazdı, brezilya geneli böyle dileniyorlar
Sevgili @Sinetech bir çok video çekti bu android x86 üzerine , tavsiyem inceleyin kesinlikle çözüm bulacaksınız .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hiç gerek yok buna, ilk temasta bana da böyle şeyler yazdı, brezilya geneli böyle dileniyorlar
Sevgili @Sinetech bir çok video çekti bu android x86 üzerine , tavsiyem inceleyin kesinlikle çözüm bulacaksınız .
win 7 üzerinde denemedim başka bir uyumsuzluk mu var, MBR daha önce android 9 kurmuştum sorun olmamıştı ama yine windows 11 üzerinden di.sorun rufustan degil neredeyse tüm sürümlerini (win 7 için uyumlu olan)denedim. sorun iso kalıbının mbr ye izin vermemesi kısıtlı sanırım.hata fotolarını ekledim.
youtube da yayınlanan en son video nu altında dawin 7 üzerinde denemedim başka bir uyumsuzluk mu var, MBR daha önce android 9 kurmuştum sorun olmamıştı ama yine windows 11 üzerinden di.
Kolay gelsin , fırsatım olsa bende deneyip yazmak isterdim de bu aralar çok yoğun işler pek bakamıyorum foruma bileyoutube da yayınlanan en son video nu altında daZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.isimli kullanıcı aynı hatayı almış çözebilirsem yazacağım![]()