Tamamen Yerli, Reklamsız, Hafif ve Modern Android TV Başlatıcısı: Nexfy Launcher for Android TV

Boyutu yükseltir mi veya başlatıcınıza yük olur mu bilmiyorum ama dahili bir dosya yöneticisi harika olurdu.
Android tv dosya yöneticilerinde bir sorun var, bir sürü denedim sadece bir dosya yöneticisinde bu sorunu çözebildim. Diyelim ki android tv deki bir dosyayı örneğin bir apk'yı tv den dosya yöneticisini açıp localsend ile telefona göndermek istiyorsunuz, olmuyor. Çoğu uygulama kendini kapatıyor. Çok fazla başlatıcı kullanmadım önceden emotn vardı şimdi de monet var. Dahili dosya yöneticisi barındıran bir başlatıcı var mı bilmiyorum ama harici bir dosya yönetici uygulaması yüklemeye gerek bırakmayan bir başlatıcı iyi olurdu.

güncellemeden önce favorilerde uygulama varmıydı ?
hatırlamıyorum, büyük ihtimal yoktur , ben favori yapmıyorum launcherde bütün uygulamalarda kendime göre sıralama yaparım öyle kullanırım.

Boyutu yükseltir mi veya başlatıcınıza yük olur mu bilmiyorum ama dahili bir dosya yöneticisi harika olurdu.
Android tv dosya yöneticilerinde bir sorun var, bir sürü denedim sadece bir dosya yöneticisinde bu sorunu çözebildim. Diyelim ki android tv deki bir dosyayı örneğin bir apk'yı tv den dosya yöneticisini açıp localsend ile telefona göndermek istiyorsunuz, olmuyor. Çoğu uygulama kendini kapatıyor. Çok fazla başlatıcı kullanmadım önceden emotn vardı şimdi de monet var. Dahili dosya yöneticisi barındıran bir başlatıcı var mı bilmiyorum ama harici bir dosya yönetici uygulaması yüklemeye gerek bırakmayan bir başlatıcı iyi olurdu.
İkisi birden ağır olur. Bazı başlatıcılar var. dosya yöneticisi de yapmış ama ayrı.

hatırlamıyorum, büyük ihtimal yoktur , ben favori yapmıyorum launcherde bütün uygulamalarda kendime göre sıralama yaparım öyle kullanırım.
Uygulamayı o kadar zorluyorumki testlerde. ufak bile olsa sorunlar çıksın diye. Çıksın ki düzelteyim. böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Favorileri aşağı yasladıysanız ve hiç favori yoksa uygulamalar altta kalmıştır inmiyordur. Şİmdi tamam anladım. ben bu sorunu daha önce çözmüştüm yine hortlamış. Hemen düzeltiyorum. Düzeltip güncellemeyi atacağım hemen. Pin renk sorununu da çözdüm zaten. onu da yüklemiş olurum.

Favori listeniz boş yazısını da kaldırayım mı ?

Son güncellemeden sonra benim ekranda hiç bir uygulama yok favorilerin boş diyor lakin tüm uygulamalara geçemiyorum kumandadan ileri geri yukarı aşağı yaptım hiç bir şey olmadı yani kullanamıyorum. Ancak home tuşa basarak başka launchere geçebildim.

Kalıcı şekilde düzellttim. favoriler boşken + işareti koydum. ona odaklanıp favoriye ekleme yapmayacsanız tüm uygulamalara geçebilirsiniz. öbür türlü illa ileride birgün yine araya giren bir kod yüzünden eskiye dönüyor.

V1.0.39 yayınlandı.

Dostlarımızın da uyarıların dikkate alarak bazı düzeltmeler gerekiyordu. :
Bu versiyonda aşağıdaki düzeltmeler yapıldı. Test edildi. Sağlıklı çalışıyor.

• Klasöre çoklu uygulama ekleme özelliği getirildi
  • Favoriler boş kaldığında tüm uygulamalara geçmiyordu. Ekleme buton ile sorun çözüldü. Aynı ekleme butonu ile favorilere çoklu uygulama ekleme özelliği getirildi.
  • Sistem ayarlarına girmeden uygulamayı sistemden kaldırma özelliği getirildi.
  • Pin girişlerinde rakamlardaki font renk problemi çözüldü. Hızlı pin seçeneği için klayve simgesi eklendi. Sanal ve fiziki klavye ile de pin girişi sağlanabilecek.

Son güncellemeyi kullanabilirsiniz. Eksik gördüklerinizi, hataları paylaşmanızı rica ederim.
Tester alımları açıktır. Hala 6 günümüz var. Desteklerinize muhtacız. Teşekkürler.

Merhaba ellerine,emeğine sağlık kardeşim tablet de denemek isterim eğer gönderirsen

Dm den cevap verdim

V1.0.39 yayınlandı.

Dostlarımızın da uyarıların dikkate alarak bazı düzeltmeler gerekiyordu. :
Bu versiyonda aşağıdaki düzeltmeler yapıldı. Test edildi. Sağlıklı çalışıyor.

• Klasöre çoklu uygulama ekleme özelliği getirildi
  • Favoriler boş kaldığında tüm uygulamalara geçmiyordu. Ekleme buton ile sorun çözüldü. Aynı ekleme butonu ile favorilere çoklu uygulama ekleme özelliği getirildi.
  • Sistem ayarlarına girmeden uygulamayı sistemden kaldırma özelliği getirildi.
  • Pin girişlerinde rakamlardaki font renk problemi çözüldü. Hızlı pin seçeneği için klayve simgesi eklendi. Sanal ve fiziki klavye ile de pin girişi sağlanabilecek.

Son güncellemeyi kullanabilirsiniz. Eksik gördüklerinizi, hataları paylaşmanızı rica ederim.
Tester alımları açıktır. Hala 6 günümüz var. Desteklerinize muhtacız. Teşekkürler.

Dediğin hatayı düzelttim hocam, güncelleme yüklendi. Artık öyle birşey olma ihtimali kalmadı çünkü kullanıcıyı rahatsız etmeyecek bir + butonu ekledim. Hem tüm uygulamalara geçiş için köprü görevi görür hem de uygulama eklemeye yarar kolayca. çoklu uygulama seçimi var. Sen kullanmıyorsun gerçi, belki ileride fikrin değişir.

Dediğin hatayı düzelttim hocam, güncelleme yüklendi. Artık öyle birşey olma ihtimali kalmadı çünkü kullanıcıyı rahatsız etmeyecek bir + butonu ekledim. Hem tüm uygulamalara geçiş için köprü görevi görür hem de uygulama eklemeye yarar kolayca. çoklu uygulama seçimi var. Sen kullanmıyorsun gerçi, belki ileride fikrin değişir.
Eyvallah, güzel olmuş.

Çok güzel olmuş, şuan harika çalışıyor. Elinize, emeğinize sağlık

Çok güzel olmuş, şuan harika çalışıyor. Elinize, emeğinize sağlık
Teşekkür ederim. Elimden geleni yapıyorum daha iyi olsun diye.

Hava durumu ile ilgili yanlış derece ile ilgili bilgi gelmişti.
Bazen hava durumu sağlayıcıları güncelleme vermeyebiliyor. Şuan 5 ayrı yerden hava durumu bilgisi alıyoruz. Doğruluk derecesine göre hiyerarşi ile çalışıyorlar.
Şöyle bir yenilik yaptım, onu da atacağım birazdan güncelleyebileceksiniz.
Hava durumu sağlayıcısını ayarlardan kendiniz değiştirebileceksiniz bu 5 hava durumu sağlayıcısından. Ya da otomatiğe bırakırsınız kendi hiyerarşisinde çalışmaya devam eder.

[Update] Nexfy Launcher V1.0.41 Yayında!

Selam Dostlar.

Kapalı testin bitmesine az kaldı. Bu test aşamasını tamamlamayı beklerken de eksiklerimizi görüp düzeltiyor, yeni fikirleri değerlendirip launcherimizi geliştiriyoruz. Yeni güncellemede bununla ilgiliydi.
Son güncellemede;
  • Hava durumu sağlayıcıları kontrol edildi. Kullanıcılar artık sistemdeki hava durumu sağlayıcılardan istediğini seçebilecek.
  • Arka plana canlı atmosfer getirildi. Günün saati ve hava durumuna göre arka plan renkleri atmosferi taklit ederek canlı değişebiliyor.
  • Ana ekranda saat simgesinin yanında gün içinde güneş ve ayın hareketleri simge olarak eklendi. Ayrıca ay simgesi güncel ay evrelerine göre değişebilmektedir.
  • Ana ekrandaki simgelerin kayma hatası düzeltildi.
  • Sistemdeki güvenlik açıkları giderilerek uygulamanın kararlılığı ve güvenliği artırıldı.
  • Ana ekran performansı optimize edildi ve sistem genelinde hızlandırmalar yapıldı. Launcher artık çok daha akıcı.

canliatmosfer.jpg

Kapalı testin 10. gününü bitirdik. Destek olmayan dostlarımız hala tester olabilir. Tester olmak için dm de android tv de kullandığınız email adresinizi paylaşmanız yeterli. Kapalı testde faal olarak destek olan dostlara, uygulama yayınlandığında premium kilit açılacaktır ve ömür boyu kullanabileceklerdir. Güncellemeler ve yenilikler yayına geçtikten sonra da devam edecek.

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Google sistemlerinin app incelemesi takılıyor bazen, ben de o arada güvenlik yamalarını ve hızlandırmalarını filan yaptım. Sürümü de 1.0.41 yapmak zorunda kaldım. Böyle daha sağlam oldu. Aklınızda soru işareti kalmasın diye belirtmek istedim.

Son düzenleme:
MGM yi de hava durumuna ekledim ama onun güncellemesi bir dahaki versiyonda gelecek. Biraz sorunları biriktirelim yine toplu bir güncellemede onu da araya sıkıştırmış oluruz.

Canlı atmosfer, Ay ve güneş hareketlerindeki saat uyumsuzluğu, yanlış yönlendirmesinden dolayı düzeltme yapıldı. Bu güneşli sıcak havalarda yurt dışı hava sağlayıcılarının doğru veriyi sağlama uyumsuzluğundan dolayı MGM yi de işin içine katmak gerekti. Bu yüzden de bu plansız güncelleme mecbur oldu. Kusura bakmayın dostlar. Arka arkaya gelen güncellemelerden dolayı.
MGM sadece Türkiyeden kullananlar için geçerli. VPN ile yurtdışından giriş yapmak isterseniz MGM devreye girmez.

V1.0.42 Yayında.

Destek olmak isteyen arkadaşlar, hala zaman var, kapalı test henüz bitmedi. Kayıt olabilirsiniz.

Geri