Stalker protokolü için hesap dosyası oluşturmak

k005

Üye
Konular
5
Merhaba arkadaşlar;

00:1A:79:B7:1F:17

Örnek olarak bu şekildeki verileri bir hesap dosyasına nasıl dönüştürebiliriz.? Amacım bu veriyi USB den Tv box da Clap Online a yüklemek...

Yardımcı arkadaşa şimdiden teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum.

Cihaz : Hiremco X6-PRO

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Örnek olarak bu şekildeki verileri bir hesap dosyasına nasıl dönüştürebiliriz.? Amacım bu veriyi USB den Tv box a yüklemek...

Play store ya da nerden ve nasıl indirmek, ya da kurmak istiyorsan; bunu bul ve kur;
Youtube'dan bu başlık altında ara, videosu var '' Stbemu kurulumu''

Play store ya da nerden ve nasıl indirmek, ya da kurmak istiyorsan; bunu bul ve kur;
Youtube'dan bu başlık altında ara, videosu var '' Stbemu kurulumu''

apk kurmadan sadece dosyayı oluşturmak istiyorum. Bu dosyayıda usb içinde claponline aktarmak. Bir kaç deneme yaptım. *.ini , *.m3u *.xml şeklinde... hiçbirini usb içinde göremedim. ( claponline içinden...)

Merhaba arkadaşlar;

Örnek olarak bu şekildeki verileri bir hesap dosyasına nasıl dönüştürebiliriz.? Amacım bu veriyi USB den Tv box a yüklemek...

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz

inceledim. Mac_to_m3u programında bir deneme de yaptım. bu m3u uzantılı dosya oluşturuyor.

Benim amacım ise usb den
stalker_portal
00:1A:79:B7:1F:17 bu verileri alıp cihaza manuel değilde otomatik giriş yaptırmak...

Hiremco'nun Clap ile ilgili bir videosu var, sanırım aradığınız şey o da depil, değil mi?
görmedim o videoyu. Link varsa payşabilirseniz.. Belki cevap oradadır. özetle stalker kısmına girilen portal ve mac bilgilerini cihaza bir dosya üzerinden yüklemek.

Şimdi gördüm bende Youtub da.. Teşekkür ederim. İnceliyorum

m3u listesine donuşturmek işinizi gorurse şu repodaki maclist.py dosyası işinizi gorur.

Python hk hiç fikriniz yoksa gpt'lerden yardım alarak halledersiniz.

Yaptığım testlere göre *.txt dosyasını tanıyor...

url adresini otomatik yazdırdım. Ancak Mac adresini yazdıramadım.

txt içeriği :
h*ttp://1.germany4k.xyz/c/

testlere devam ediyorum...

Yaptığım testlere göre *.txt dosyasını tanıyor...

url adresini otomatik yazdırdım. Ancak Mac adresini yazdıramadım.

txt içeriği :
h*ttp://1.germany4k.xyz/c/

testlere devam ediyorum...
Dostum hala çözemedin mi?

Bak bu Youtuber
Hiremco cihazlarla o ilgileniyor; Videolarını izle; Videoalrın altına yorum yaz, büyük bir ihtimalle cevap verir, yardım eder.

Dostum hala çözemedin mi?

Bak bu Youtuber
Hiremco cihazlarla o ilgileniyor; Videolarını izle; Videoalrın altına yorum yaz, büyük bir ihtimalle cevap verir, yardım eder.

Çözemedim henüz...

Txt dosyasından link alıyor. Ancak mac adresini almıyor. o videoları izledim. O kısımla ilgili herhangi birşey yok. mesajda yazmıştım dönüş olmadı.

Şimdi Clap da 3 adet durum var.

1- Stalker
2- Xstream panel
3- m3u link

mesela m3u için link ekleyince oluyor... ama diğer ikisi şu an için olmadı.

Kardeşim merhaba, x6 pro cihaz bendede var, free stalker i etkinleştirmek istiyorsan 0533 696 37 73 nolu telefon numarasının whatsapp hesabına cihazın mac adresinin fotosunu göndermen yeterli. Bilemediğin çözemediği. Bişey olursa buraya sorman yeterli, gün içinde cevap veriyorlar.

Çözemedim henüz...

Txt dosyasından link alıyor. Ancak mac adresini almıyor. o videoları izledim. O kısımla ilgili herhangi birşey yok. mesajda yazmıştım dönüş olmadı.

Şimdi Clap da 3 adet durum var.

1- Stalker
2- Xstream panel
3- m3u link

mesela m3u için link ekleyince oluyor... ama diğer ikisi şu an için olmadı.
Öncelikle, Scroll'un senin cihazınla ilgili bütün videolarını sabırla izle, belki bir püf noktası bulursun.
Sonra da bu verdiğin adresin ( h*ttp://1.germany4k.xyz/c/) sende engelli olmadığına emin ol
Daha sonra bu MAC adresinin aktif olduğundan 00:1A:79:B7:1F:17
Şöyle bir fikir verebilirim; Cihazın bağlantı ayarlaına veya modem ayarlarına gidip; bu cihaza atadığı MAC adresini; Bu MAC adresiyle 00:1A:79:B7:1F:17
Değiştirirsen belki bir sonuç alırsın, ( Deneme/yanılma yöntemi)

Geri