Stalker protokolü için hesap dosyası oluşturmak

Kardeşim merhaba, x6 pro cihaz bendede var, free stalker i etkinleştirmek istiyorsan 0533 696 37 73 nolu telefon numarasının whatsapp hesabına cihazın mac adresinin fotosunu göndermen yeterli. Bilemediğin çözemediği. Bişey olursa buraya sorman yeterli, gün içinde cevap veriyorlar.

* free stalker etkinleştirildi. Onda sorun yok. sunucudan direkt aldı. Mac adresini göndermiştim.

Ben USB den yükleme ile ilgili bir çözüm arıyorum. Her üç platform içinde... (Claponline)

@Thanos

Engelli olup olmaması yayınların gösterimi ile ilgili... Cihaz ayarlarında Mac kısmına veri yazdıramıyorum.

@Thanos

Engelli olup olmaması yayınların gösterimi ile ilgili... Cihaz ayarlarında Mac kısmına veri yazdıramıyorum.

Bunun farkındayım zaten.
Ben sadece tedbir amaçlı uyardm; Deneme/yanılma yaperken bir de bu sorunla uğraşma diye.
Bu sefer de .Json dene istiyorsan;
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bunun farkındayım zaten.
Ben sadece tedbir amaçlı uyardm; Deneme/yanılma yaperken bir de bu sorunla uğraşma diye.
Bu sefer de .Json dene istiyorsan;
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

*.json da denedim. Bu uzantıyı görmüyor maalesef. Sanırım sadece *.txt

- Acelesi yok.. zaman zaman bakıyorum.,, eğer çözersem buradan paylaşırım. Teşekkürler.

Geri