şu mth.tc sitesini gördükçe ilk konusunu ben açtığım için forumda faydalı olduğumu düşünüyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
şu mth.tc sitesini gördükçe ilk konusunu ben açtığım için forumda faydalı olduğumu düşünüyorum
Bi kalabalık bi kalabalık Bir ara stadyum yıkıldı sandım
maçı düz s sport da veriyomuş bu arada @atakan1983 kablo dan yararlanabilirsiniz
dün yazdım bu konu da rahat izlemeniz için net olarak açıklamıştım s sport surekli izleyen biri olaraktelevizo standart olarak bence çok net ya hani ötekilerde dizi film kısmı bir görsel havası var 2 listeyi aynı anda açanı var filan falan ama televizo temiz net standart liste için 1 sorum var farklı ip lerin user pass kombini maç anında sorun yaşatabilir diye düşünüyorum apk da inat zaten orj s sport dan verıyor alternatif bence apk dan ızleyenler ordan ızleyeblr
Avrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Update : 07/08/2025 Kanal Listenizi güncelleyiniz ..
Televizo kullananlar listeyi eklerken hangi sıklıkta güncellensin sekmesini uygulama başlayınca seçerler ise sürekli otomatik güncellenmiş olur hocamBu akşamki 21:45 PlusSt Patricks - Beşiktaş maçı için aynı link üzerinden kanal listenizi güncelleyi unutmayınız...
linkteki büyük ve küçük harflere dikkat ederek deneyin SSiptv kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar şimdibaşka birinin mth kısa linki ss iptv de eklenirken sizin mth linki ss iptv ye eklenmiyor kontrol edebilir misiniz?
Yaptığınız işlemi görmeden yardımcı olamayız. Yakınınızda bu işlerden anlayan birine sorabilirsiniz. Teşekkürlerküçük harfler ile de denedim , büyük harfler ile de uzak içerik yüklenemedi hatası veriyor tv de .
Avrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Giriş yapamayanlar için Link için harf güncellemesi yapıldı. Taraftarlarımıza duyurulur....
ilk mesajdaki linkteki harf güncellemesi yapıldı yeniden deneyinizküçük harfler ile de denedim , büyük harfler ile de uzak içerik yüklenemedi hatası veriyor tv de .
Tşkler ssplus olarak televizo da çalışıyorilk mesajdaki linkteki harf güncellemesi yapıldı yeniden deneyiniz
iyi seyirler olsunTşkler ssplus olarak televizo da çalışıyor
Emeğine sağlık teşekkürlerAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
Giriş yapamayanlar için Link için harf güncellemesi yapıldı. Taraftarlarımıza duyurulur....
Kullanıcı adı boştaymış reis. Alalım hemen derken, penaltı verildi.iyi seyirler @everyone
Allah razı olsun emeği geçen herkesden @Kargo1975 reisEn Ufak Donma Kasma Yapmadi Eline Saglik Birdirbir Kardesim