⚽🌟💥🟢SS➕Plus🏆⚽European Cups⚽🏆♻️[updated-Url+Link]⚽▶️Play

maçı düz s sport da veriyomuş bu arada @atakan1983 kablo dan yararlanabilirsiniz
televizo standart olarak bence çok net ya hani ötekilerde dizi film kısmı bir görsel havası var 2 listeyi aynı anda açanı var filan falan ama televizo temiz net standart liste için 1 sorum var farklı ip lerin user pass kombini maç anında sorun yaşatabilir diye düşünüyorum apk da inat zaten orj s sport dan verıyor alternatif bence apk dan ızleyenler ordan ızleyeblr
dün yazdım bu konu da rahat izlemeniz için net olarak açıklamıştım s sport surekli izleyen biri olarak :) bgn bjk maçı şuan s sport da düz olanda gözükmüyor o yüzden inat dan izleyin plus olanı altrn rece bakablrsnz cloudstream de olan da çalışabilir

Avrupa Kupaları ⚽ için Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler

Kısa Link

Update : 07/08/2025 Kanal Listenizi güncelleyiniz ..

Bu akşamki 21:45 PlusSt Patricks - Beşiktaş maçı için aynı link üzerinden kanal listenizi güncelleyi unutmayınız...

başka birinin mth kısa linki ss iptv de eklenirken sizin mth linki ss iptv ye eklenmiyor kontrol edebilir misiniz?

başka birinin mth kısa linki ss iptv de eklenirken sizin mth linki ss iptv ye eklenmiyor kontrol edebilir misiniz?
linkteki büyük ve küçük harflere dikkat ederek deneyin SSiptv kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar şimdi

küçük harfler ile de denedim , büyük harfler ile de uzak içerik yüklenemedi hatası veriyor tv de .

küçük harfler ile de denedim , büyük harfler ile de uzak içerik yüklenemedi hatası veriyor tv de .
Yaptığınız işlemi görmeden yardımcı olamayız. Yakınınızda bu işlerden anlayan birine sorabilirsiniz. Teşekkürler

Kısa Link

Giriş yapamayanlar için Link için harf güncellemesi yapıldı. Taraftarlarımıza duyurulur....

Update : 07/08/2025 Kanal Listenizi güncelleyiniz
..

Giriş yapamayanlar için Link için harf güncellemesi yapıldı. Taraftarlarımıza duyurulur....

Kısa Link

Update : 07/08/2025 Kanal Listenizi güncelleyiniz
..
Emeğine sağlık teşekkürler

Geri