Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Güncelleyin 26.11 versiyonunda sorun yok.Merhaba arkadaşlar smart tube bilinmeyen kaynak hatası , 403 hatası veriyor altarnetifi var mı acaba ?
Güncelleme yaptım. Sonuç değişmedi.güncellemeyi deneyiniz.
26.11 sürümündeyim ara ara yapıyor bende hocamGüncelleyin 26.11 versiyonunda sorun yok.
aynen bu şekil sonra otamatik bir daha çıkmıyor.bendede aynı kod 403 sorunu oldu yeni sürüme geçtim aynı sorun devam etti. ekranda duzeltiyor bekleyin yazdı bir sure bekleyince düzeltdi
Arkadaşlar bu smarttube,yi nereden indiririm nasıl kurarım lütfen yardım bir tane indirdim ama yüklenmedi neden olduğunu bu işin anemisi olduğumdan beceremedim![]()
Teşekkürler inşallah becerebilirimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
cihazınıza uygun olanı indirip kurun hocam
İndirim ve kurdum çalışıyor bilgilendirme için çok teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
cihazınıza uygun olanı indirip kurun hocam
8K bile oynatıyor sorun yok.Smartube 27.37 sürümünde 4 k modunda oynatmıyor