Smarttube

intercom

Üye
Konular
3
Merhaba arkadaşlar smart tube bilinmeyen kaynak hatası , 403 hatası veriyor altarnetifi var mı acaba ?

güncellemeyi deneyiniz.

Aynen bende de 26.11 sürüm yapıyor aynı hatayı.

Nerede bu hatayı veriyor? Dizi vs yerlerde mi? Youtube biliyorsunuz premium da bazı şeyler ekledi bildiğim bir geçiş süresi, güncelleme lerle düzelecektir zamanla. Bende bir hata yok şuan için.

Önbellek temizleyin tekrar deneyin. Yada kaldırıp tekrar yükleyin

Yüklü olanı sil, Temizle ve aşağıda verdiğim linkten stable olanı dene, olmaz ise beta dene, sabah ben stable olanı yükledim sorun yok.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

bendede aynı kod 403 sorunu oldu yeni sürüme geçtim aynı sorun devam etti. ekranda duzeltiyor bekleyin yazdı bir sure bekleyince düzeltdi

Şuan bende 26.11 stabil olanı kullanıyorum. Otomatik altyazı seçeneklerinde dahah önceki versiyonlarda Türkçe vardı. Ancak şimdi neredeyse her dil var türkçe yok. Konu hakkında bilgisi olan varmı?

Edit: Tamam buldum şimdi. T harfine bakıyordum meğer se hemen almancanın altındaymış :)

Arkadaşlar bu smarttube,yi nereden indiririm nasıl kurarım lütfen yardım bir tane indirdim ama yüklenmedi neden olduğunu bu işin anemisi olduğumdan beceremedim 😔

Smarttube ındırdım ama telefonunuzla uyumlu olmadığından uygulama yüklenmesi yazısı cıkıyor.baska bır sey yukledım ondada aynı yazı cıktı.boxlarda telefon veya tv seklinde bır secme varmı

Smartube 4 k video açıp görüntü kalite modunu 4k 60 fps aldığımda çalışmıyor

Son düzenleme:

Geri