Size göre tartışmasız en iyi soda hangisi ?

Bana göre Uludağ ve Kızılay ama limonlu olacak sadece ise yemeği fazla kaçırırsak rahatlamak için içerim özellikle düğün yemeklerinden sonra çoğu zaman midemi bozuyor

En iyi soda diye birşey yok, tansiyon sorununuz varsa, yüksek sodyumlu soda içmemelisiniz. Diğer minerallere karşı özel bir durum varsa, içerikleri karşılaştırmalısınız. Ben, düşük sodyum içeriği nedeniyle Uludağ tüketiyorum ama abartmadan

Beypazarı oldum olası sevmem abartıldığını düşünüyorum
Benim tercihim inişdibi

bu kişinin bulunduğu yere göre değişir. yerel markalar olduğu gibi bütün markalar her ilde olmuyor. ben İzmir de olduğum zamanlarda Sarıkız sade içerken Ankara da Beypazar sade içiyorum.

İnişdibi vb. resimdeki çoğu soda markasını ilk defa bu konu vesilesiyle gördüm duydum.

Kınık sodayı bir defa deneyimledim ve bir daha hayatta içmem dedim. değişik bir kokusu var ve hiç güzel değil. görseldekilerin bir çoğunu denedim. çoğunu beğeniyorum. ama bir önceki mesajda da dediğim gibi her marka soda her ilde yok. mevutta olanlara göre yetinmek zorunda kalıyoruz.

Kızılay Erzincan olan hariç,Afyonkarahisar değişilmez bence Hernekadar Türk Adını çıkarsalarda o ❤️Türk🇹🇷Kızılay maden suyu ,çoğunu tatsakta ,Beypazarı da kötü değil .Laçin bu markada güzel.

kula

Çok da değişik değil aslında. Yosunla anason karışımı gibi birşey kokusu. Sanırım kaynağın su seviyesi azaldığında kokuyor. Plastik şişeli sırma da kötü kokuyor
Kınık sodayı bir defa deneyimledim ve bir daha hayatta içmem dedim. değişik bir kokusu var ve hiç güzel değil. görseldekilerin bir çoğunu denedim. çoğunu beğeniyorum. ama bir önceki mesajda da dediğim gibi her marka soda her ilde yok. mevutta olanlara göre yetinmek zorunda kalıyoruz.

Şimdi Soda farklı birşey Maden suyu farklı birşey öncelikle bunu ayırt etmeniz lazım. Sonra sağlığınıza faydalı olanı kullanacaksınız. Hepsinin içerik parametreleri ayrı. Seçimini yap doğru olanı sağlıklı olanı kullan..

Geri