Size göre tartışmasız en iyi soda hangisi ?

Şimdi Soda farklı birşey Maden suyu farklı birşey öncelikle bunu ayırt etmeniz lazım. Sonra sağlığınıza faydalı olanı kullanacaksınız. Hepsinin içerik parametreleri ayrı. Seçimini yap doğru olanı sağlıklı olanı kullan..
Genelde meyveliler soda. İçerikleri sağlıksız, şeker bombası. Bir ara bir şişesinde 29 gr şeker olan ürün bile vardı. Aslında piyasada sağlıklı ürün yok gibi birşey. Dün, araç bagajında, 85 tl ye 850 gr bal satan eleman vardı. Gerçek pervari balı yazıyor☺️ Üzerinde blueberry etiketi olan meşhur marka granola barı sitesinden inceledim, blueberry oranı %1.. Üzerinde tavuk, dana yazan bulyonun içindeki et oranı binde 5, eser miktarda. Bakanlığa kadar şikayet ettim, alakasız cevap geldi. Adam artizan diye ekmek satıyor migrosta, full beyaz un, diğer katkılar eser miktarda. Bedava yaşıyoruz

Genelde meyveliler soda. İçerikleri sağlıksız, şeker bombası. Bir ara bir şişesinde 29 gr şeker olan ürün bile vardı. Aslında piyasada sağlıklı ürün yok gibi birşey. Dün, araç bagajında, 85 tl ye 850 gr bal satan eleman vardı. Gerçek pervari balı yazıyor☺️ Üzerinde blueberry etiketi olan meşhur marka granola barı sitesinden inceledim, blueberry oranı %1.. Üzerinde tavuk, dana yazan bulyonun içindeki et oranı binde 5, eser miktarda. Bakanlığa kadar şikayet ettim, alakasız cevap geldi. Adam artizan diye ekmek satıyor migrosta, full beyaz un, diğer katkılar eser miktarda. Bedava yaşıyoruz
yidiğimiz şeylerden ölmediysek bir gün daha fazla yaşayabiliyorsak şükür etmek lazım bendenizde belki bu tür gıdalardanda olabilir kanserle mücadele ediyorum iki senedir

Ev yapımı basit mineralli soda tarifi ;

✓ 1 çay kaşığı çekilmiş 84 elementli Çankırı kaya tuzu (pembe Himalaya tuzu da olabilir)

✓ yarım çay kaşığı eczaneden alınan İngiliz bi karbonati

Bir kupa içinde ılık suyla karıştırıp 10 dakika bekletin

Afiyetle içebilirsiniz 👍

Geri