Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis bir konudan devam etmen senin için daha iyi olurdu sanki hep aynı konu başlığı.Arkadaşlar sizde appcreator24 sitesi açılıyormu
türktelekomda kapalı vpn kullanarak açabilirsinbende hala açılmıyor mail attım dönüş de yapmadılar ne zaman açılacak bu uygulama yayınlicaz
vpn kullansakta bi şey değişmiyo uygulamayı indirenler nasıl kullanacak uygulamaya girince de hata veriyor açılması lazımtürktelekomda kapalı vpn kullanarak açabilirsin
bende sorun olmuyor kısıtlama sadece appcreator24 ile ilgili uygulamalarda sorun yok açılıyorvpn kullansakta bi şey değişmiyo uygulamayı indirenler nasıl kullanacak uygulamaya girince de hata veriyor açılması lazım
uygulamaları açıyor appcreator24 siteyi açmıyor oda vpn ile açılıyorbende giremiyorum mobil veri hic acilmiyor
aynen apk da sorun yok wifi bulursam bi bakacam burda net zorla gidiyor buraya girmek bile bi iskence oluyouygulamaları açıyor appcreator24 siteyi açmıyor oda vpn ile açılıyor
Bende uygulama açılıyor ama içindekiler hata veriyor quiz oyunu var bölüme girdiğinizde fotoğraflar vesaire çıkmıyor hata veriyor büyük ihtimal siteden çekiyor site kapalı olduğu için hata veriyoruygulamaları açıyor appcreator24 siteyi açmıyor oda vpn ile açılıyor
evet sadece turktelekom sanırım çünki başka biryerde açtı siteBende onu diyorum Türk telekom kullananlardamı sadece sorun var ama şunu diyim vpn ile açılıyor linki atarım isterseniz
Bu site ne için ne işe yarıyor?Arkadaşlar sizde appcreator24 sitesi açılıyormu
kimine hoby kimine ekmek teknesi oluyor genelde bizim insaniz tv uygulamasi yapiyor kimisi radyo kimide oyun burda apk tasarliyorsunBu site ne için ne işe yarıyor?
hocam uygulamayı yayınlayayım mı dediğim gibi bende uygulama açılıyor ama quiz bölümleri gözükmüyor mailime de dönüş yapmadılar tamamen açılmasını mı beklesemevet sadece turktelekom sanırım çünki başka biryerde açtı site
Üstad yayınla uygulama ile ilgili sorun olmuyorhocam uygulamayı yayınlayayım mı dediğim gibi bende uygulama açılıyor ama quiz bölümleri gözükmüyor mailime de dönüş yapmadılar tamamen açılmasını mı beklesem