hocam quiz bölümündeki fotoğraflar gözükmüyor hata veriyor açınca onları siteden çekiyor galibaÜstad yayınla uygulama ile ilgili sorun olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam quiz bölümündeki fotoğraflar gözükmüyor hata veriyor açınca onları siteden çekiyor galibaÜstad yayınla uygulama ile ilgili sorun olmuyor
Başka bir internet sunucusu ile denehocam quiz bölümündeki fotoğraflar gözükmüyor hata veriyor açınca onları siteden çekiyor galiba
Hocam o şekil çalışıyor da şimdi indiren insanlar nasıl görecek o sıkıntı ben zaten hallederimBaşka bir internet sunucusu ile dene
Hocam o şekil çalışıyor da şimdi indiren insanlar nasıl görecek o sıkıntı ben zaten hallederim
Hocam açıldımı sizdeOnlarda düzgün görüyor merak etme çünki bende normal görüyorum hattım türktelekom
Site açılmıyor hala ama uygulamada sorun yok açılıyor....Hocam açıldımı sizde
bi kaç arkadaşa indirtip denerim bugünOnlarda düzgün görüyor merak etme çünki bende normal görüyorum hattım türktelekom