ultrasoner
Üye
- Konular
- 4
hocam android tv önceliğim o yüzden apk olarak lazım şuan içinapk mı yoksa exe olarak mı lazım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam android tv önceliğim o yüzden apk olarak lazım şuan içinapk mı yoksa exe olarak mı lazım?
konuda yazdığım indirme linki de bulunan televizo yu öneririm.hocam android tv önceliğim o yüzden apk olarak lazım şuan için
Peki Önerdiğiniz user agent var mı yoksa o kısmı ellemiyor musunuzkonuda yazdığım indirme linki de bulunan televizo yu öneririm.
android tvde denicem hocam tesekkur ederimkonuda yazdığım indirme linki de bulunan televizo yu öneririm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
|
Paylaşım için teşekkür ederim. TV de mobil de uzun süredir bu uygulamayı kullanırım çokta memnunum.kendi kullandığım televizo için apk indirme linki bırakıyorum.bi deneyin derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eline sağlık yine on numara bir paylaşım hocam .kendi kullandığım televizo için apk indirme linki bırakıyorum.bi deneyin derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
android tvde denedim gayet stabil sorunsuz calisiyor m3u iptvnin önünde şuan benim için tekrardan tesekkurlerkonuda yazdığım indirme linki de bulunan televizo yu öneririm.
hiç ellemiyorum.Peki Önerdiğiniz user agent var mı yoksa o kısmı ellemiyor musunuz
https://play.google.com/store/apps/details?id=es.ottplayer.tv&hl=tr
vstro player i tavsiye ederim gayet güzel stabil bir şekilde çalışıyor bı dene derimSizlerden önerilerinizi bekliyorum
Hot İptv player ücretsizmiHot İptv player i öneririm.
7günluk deneme yayınından sonro üçretliHot İptv player ücretsizmi