gokocan.034
Üye
- Konular
- 5
Sizlerden önerilerinizi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam bizde para verdik tivimate aldık. Ama büyük listelerde çok fazla sorun yapıyor. Sorunun benden kaynaklandığını düşünmüştümŞimdi şuna bi açıklık getirelim cihazınız tv mi? yoksa harici bir cihaz mı ? işletim sistemi android mi yoksa tizen/web os gibi gömülü sistem mi ?işin özü apk destekliyor mu?
eğer apk destekliyorsa kişisel deneyimimi aktarayım .cihazım mi stick 4k.
ilk başlarda tivimate kullanıyordum.fakat büyük listelerde aşrı derecede kasıyor.Sonrasında televizo kullanmaya başladım onunla devam ediyorum.
Seri şekilde çalışıyor.kullanımı da basit.
Samsung için ise araştırmalarım sonucu mağazasında tamamen ücretsiz olan m3u-ip.tv buldum onu kullanıyorum.Forumda da konusu mevcut.
Bende tivimate ücretlisi var. Şahsen başka player arıyorum.Hocam bizde para verdik tivimate aldık. Ama büyük listelerde çok fazla sorun yapıyor. Sorunun benden kaynaklandığını düşünmüştüm![]()
Link var mı?Hot İptv player i öneririm.
XCIPTV PlayerSizlerden önerilerinizi bekliyorum
Hocam bizde para verdik tivimate aldık. Ama büyük listelerde çok fazla sorun yapıyor. Sorunun benden kaynaklandığını düşünmüştüm![]()
kendi kullandığım televizo için apk indirme linki bırakıyorum.bi deneyin derim.Bende tivimate ücretlisi var. Şahsen başka player arıyorum.
Link var mı?
apk mı yoksa exe olarak mı lazım?geçenlerde bi arkadaş burada m3u iptv uygulamasindan bahsetmisti ismini unuttum simdi kusura bakmasin android tvde ve telefonda kullaniyorum laptopta maalesef sorun yasatti kaldirdim uygulama iyi hos ama alternatif olarak m3u iptv gibi ucretsiz basit bir uygulama daha lazım önerilere açığım
Reis rica etsem bu uygulamayı özel atabilir misinkendi kullandığım televizo için apk indirme linki bırakıyorum.bi deneyin derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Normal televizo arasındaki farkkendi kullandığım televizo için apk indirme linki bırakıyorum.bi deneyin derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7gün deneme sürümümü buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Özel derken ? bu verdiğim link premium aktif program,için benim uploadım olan bir adres.Reis rica etsem bu uygulamayı özel atabilir misin
Premium sürüm, Reklamların kaldırılmasını ve otomatik olarak tam ekran video açma, Yedekleme ve geri yükleme, Ebeveyn denetimi ve daha fazlası gibi tüm engellenen özelliklere erişimi içerirNormal televizo arasındaki fark
Dm den atarmısın mahsuru yoksaÖzel derken ? bu verdiğim link premium aktif program,için benim uploadım olan bir adres.
Premium sürüm, Reklamların kaldırılmasını ve otomatik olarak tam ekran video açma, Yedekleme ve geri yükleme, Ebeveyn denetimi ve daha fazlası gibi tüm engellenen özelliklere erişimi içerir